Slovo předsedy POP k aktuální situaci

Ahoj všem, v souvislosti z vyhlášeným nouzovým stavem jsem se rozhodl, po dohodě s členy VV PRP, zrušit jednání PRP, které mělo proběhnout v neděli 5. 4. 2020. Před­běžně počítám s tím, že PRP přesuneme na květen, ale to ještě bude záležet na aktuální situaci.

Slovo předsedy POP k aktuální situaci

Současně byl přesunut první víkend KOV, který měl proběhnout teď o víkendu na květen, a také jsem zrušil VV PRP, který se měl konat ve čtvrtek 19. 3. 2020.

Co se týče pražských PS tak většina se rozhodla svou činnost přerušit což pokládám za velmi rozumné a apeluji na ty PS co tak ještě neučinily, aby svou činnost z preventivních důvodů také pozastavily.

Další věcí je, že z preventivních důvodů omezím svou přítomnost v kanceláři POP (ač nejsem v žádné karanténě). V následujících 14 dnech tam budu jen 19.3. a 25.3. (13:00–18:00 hodin), ale pokud budete něco potřebovat tak mi zavolejte a není problém se sejít a vše vyřešit.

Jak již asi také víte, tak Pionýr zrušil společnou akci Zapalme ohně, která se měla konat 21. 3. 2020 a zá­roveň připravil informace ohledně všech možných dotazů, týkající se nouzového stavu a koronaviru – podrobnosti najdete pod odkazem.

 

Mějte se fajn a doufejme, že tato situace nebude trvat dlouho.

 

Michal Krtek Rejzek
předseda POP

Publikováno: pátek 13. března 2020 0:00 Vložil: Michal Rejzek

« Zpět na výpis článků

© 2024 Pražská organizace Pionýra | praha@pionyr.cz