Proběhlo III. zasedání PRP

Ve čtvrtek 8. 12. 2022 proběhlo v budově SMOSK na Senovážném náměstí 23 III. zasedání PRP, a i když to nejprve vypadalo, že nebudeme usnášeníschopní tak nakonec jsme potřebnou nadpoloviční většinu hlasů dohromady dali.

Proběhlo III. zasedání PRP

Kromě bodů jako například výstupy z XI. výročního zasedá Pionýra, hodnocení PVC01 za rok 2022, plán PVC01 na rok 2023, návrh rozpočtu POP na rok 2023, záměru zvýšení servisního poplatku POP od roku 2024 atd. došlo i na hodnocení webů jednotlivých PS, které vzbudilo trošku emoce, a opět zopakuji, že cílem nebylo nikoho shazovat, ale poukázat na případné možné úpravy, které by ten který web zpřehlednily.

O přestávce byly představeny propagační předměty, na které je možné nechat vytisknout, díky naší sublimační tiskárně, jakékoliv fotky.

Došlo také na předání ocenění, kdy Jirka Duchoslav z 78. PS Skalka obdržel vyznamenání Léta věrnosti diamantová (nebyl přítomen, ocenění bude předáno později), Marcel Šíp z 49. PS Kočovníci obdržel vyznamenání Lipový list bronzová stužka (nebyl přítomen, ocenění bude předáno později) a pro Aničku Novákovou z ÚP a Karla Vlasáka z PS Záře jsme si připravili speciální poděkování VV PRP za dlouhodobou pomoc jak radou tak skutkem :-).

Příští zasedání je plánováno na neděli 2. 4. 2023 v DDM Beroun (opět bude společná oblastní porada se SKOP). 

Publikováno: pátek 9. prosince 2022 15:50 Vložil: Michal Rejzek

Přiložené fotografie

« Zpět na výpis článků

© 2024 Pražská organizace Pionýra | praha@pionyr.cz