Kurz táborového pracovníka (on-line)

Chystáš se jako instruktor nebo vedoucí na tábor, ale nepracuješ celoročně s dětmi? Víš, že i ty musíš mít nějaké znalosti? Připravili jsme pro tebe on-line kurz táborového pracovníka, kde se dozvíš to, co se ti na táboře při práci s dětmi bude hodit.

Kurz táborového pracovníka (on-line)

Po přihlášení obdržíš mailem odkaz na stránky, kde můžeš studovat materiály a najdeš zde i odkazy na další zdroje informací. Až budeš mít pocit, že již vše znáš, napiš na mail tajemnik@praha.pionyr.cz a bude ti zaslán odkaz na test (testy pro nově přihlášené jsou generovány každý týden v pondělí, následně ti bude zaslán odkaz). Test bude mít 24 otázek a budeš mít na jeho vypracování 40 minut.

Pokud se ti test nepovede hned napoprvé, můžeš to zkusit za 3 dny znovu. Celkem, můžeš test psát 

POZOR! Test musíš složit nejpozději 16­. 6. 2022.

Po absolvování testu získáš od organizátora kurzu (PVC) potvrzení o absolvování kurzu táborového pracovníka (potvrzení budou k vyzvednutí v týdnu po kurzu v kanceláři POP).

Kurz administrativně zajišťuje Michal „Krtek“ Rejzek, takže veškeré dotazy směřuj na něj (tajemnik@praha.pionyr.cz; 777 248 701). 

Cena kurzu: 200 Kč (pro nečleny 400 Kč).

Doporučený věk: od 15 let

Technické informace: K to­muto kurzu není třeba dodávat žádnou přihlášku ani doporučení od PS. Účastnický poplatek ve výši 200,– Kč bude fakturován tvé PS po skončení kurzu (informuj o tom svého vedoucího PS). Kurz je otevřen i nečlenům Pionýra.

Publikováno: středa 4. května 2022 0:00 Vložil: Michal Rejzek

Související odkazy

« Zpět na výpis článků

© 2024 Pražská organizace Pionýra | praha@pionyr.cz