Environmentální soutěž „Vyčisti les“ ?

Je to již 4. ročník a daří se mu čím dál tím více. Už se do něj zapojily desítky organizací, škol a kroužků a my bychom byli rádi, kdybyste to tento rok zkusili také. A pro ještě větší dávku motivace jsme navýšili výhru na 8 000 Kč pro 5 výherců, což už je opravdu dost ?.    

Environmentální soutěž "Vyčisti les" ?

O co jde: stačí si v okolní přírodě udělat čas a nasbírat co nejvíce nepořádku, který do přírody nepatří. Odpadky bohužel najdeme na loukách, v lese, trávě, městských parcích, u rybníků, řek, okolo chat,… prostě všude, kam vkročila lidská noha.

Fotku nebo video (např. odkaz na Youtube či jiný web) s krátkým popisem, kde a jak akce probíhala dáte na svůj web. Nám pak dáte vědět, za jaký subjekt jste odpadky sbírali a pošlete odkaz na příspěvek, kde budou fotky a videa. Teď už jen musíte počkat na to, jestli patříte mezi výherce.

Vše můžete posílat od 1. 6. 2022 do 31.10. 2022, sa­motné vyhodnocení soutěže proběhne 1. 11. 2022.

V případě výhry získáte 8 000 Kč, které můžete využít třeba na sportovní a outdoor vybavení, které vám chybí nebo po něm děti touží. Co s penězi uděláte je ale čistě na vás ?.

Pro další informace zamiřte na oficiální stránku www.vycistiles.cz.

Jak dát vědět že se zúčastníte?

Stačí napsat na tento mail (vladimir@getfound.cz), že se zúčastníte a pošleme Vám opět krátké oznámení o soutěži na váš web – je to jediná malá podmínka soutěže.

Vladimír Rokoský

agentura Get Found

Publikováno: středa 29. června 2022 17:16 Vložil: Michal Rejzek

« Zpět na výpis článků

© 2024 Pražská organizace Pionýra | praha@pionyr.cz