Pionýrský tábor na první pohled – LETNÍ SOUTĚŽ 2019

Při loňských návštěvách LT jsem narážel na to, že se pouze z několika LT dá poznat na první pohled, že je pionýrský a při té příležitosti jsem dostal nápad.

Pionýrský tábor na první pohled - LETNÍ SOUTĚŽ 2019

Každý tábor má většinou někde v jídelně nástěnku kde je vyvěšen táborový řád, denní režim, evakuační plán atd. a mě napadlo, že přesně zde je to místo, kde by se mohl objevovat znak Pionýra, ale aby to nebyl jen papír, tak jsem si vymyslel, že by to bylo dřevěné kolečko s natisknutým znakem Pionýra.

Od nápadu k realizaci nebylo daleko, a tak letos každá PS od nás toto dřevěné kolečko se znakem Pionýra dostane, aby si ho mohla na svých LT vyvěsit – kolik PS pořádá LT, tolik koleček dostane.

Pokud mi v létě v průběhu či po skončení vašeho LT zašlete na mail tajemnik@praha.pionyr.cz fotku, z které bude patrné, že váš tábor je „pionýrský na první pohled“ (na fotce musí být dřevěné kolečko se znakem Pionýra vidět) zařadíme vás do soutěže na naše Facebooku (tři fotky s nejvíce lajky vítězí). Výherci se mohou těšit na zatím blíže neupřesněný balíček věcí z E-mošky (https://emoska.pionyr.cz).

Zároveň ještě vyhlašuji dodatkovou speciální soutěž o to, kdo mi pošle fotku z výše zmíněným dřevěným kolečkem ze své dovolené. Opět zveřejníme na našem Facebooku a fotka s nejvíce lajky vyhrává.

Všechny fotky budou tak jak dojdou zveřejněny na našem Facebooku a soutěž (hlasování) bude končit 8. 9. 2019.

 

Těším se na vaše fotky !

KRTEK

Publikováno: středa 29. května 2019 14:16 Vložil: Michal Rejzek

Související odkazy

Přiložené fotografie

68. PS Lvíčata - Ronda, cca 100 Km od Malagy, Španělsko

« Zpět na výpis článků

© 2024 Pražská organizace Pionýra | praha@pionyr.cz