Jak získat pražskou pionýrskou EYCA kartu

Pražská organizace Pionýra si nechala vyrobit pionýrské členské karty, a to zároveň s propojením těchto karet s Evropskými kartami mládeže EYCA (www.eyca.cz).

Jak získat pražskou pionýrskou EYCA kartu

Tyto mládežnické slevové karty stojí normálně 100 Kč a jsou vystavovány na rok, vy máte ale možnost je získat v pionýrské grafice za 10 Kč na 4 roky (POP vám totiž hradí 50% z už tak snížených nákladů).

Je na vás, zda si to vaši členové budou hradit sami, nebo zda jim to nějakým způsobem zadotujete na vašich PS. Prozatím nebyly vyrobeny karty bez propojení s kartami EYCA, takže nabídka je určena jen členům do 30 let (včetně). Pokud ale bude poptávka, tak se případně časem dovyrobí i pionýrské karty pro starší členy.

Všechno, co musíte udělat, je nechat vaše členy vyplnit formulář na adrese www.eyca.cz/karty-sdruzeni, kde musí vybrat Pražská organizace Pionýra a do organizační jednotky pak napsat název pionýrské skupiny, která bude na kartě také vytištěna.

Upozorněte také prosím vaše členy, ať fotografie vkládají zodpovědně. Nemusí být striktně v pasovém formátu, ale musí být ánfas (zpředu) a s jednolitým (ideálně bílým) pozadím. Měla by být také ve standardním poměru šířky a výšky a mělo by jít dobře rozpoznat, kdo na ní je (tedy celý, nijak nezakrytý obličej – případně ramena).

Pražské pionýrské karty EYCA je možné objednat i ve variantě Student, v takovém případě ale bude muset člen přiložit i platné potvrzení o studiu.

Poté budou údaje zkontrolovány (jestli všichni objednavatelé jsou členové POP a daných skupin) a karty vyrobeny a předány Krtkovi (kde si je budete moci vyzvednout).

Nabídka je určena i pro oddílové děti (kde mohou být karty celkem důležitým pomocníkem při výpravách a výletech), takže jí prosím přepošlete případně i všem rodičům vašich dětí!


Pokud chcete mít karty do prázdnin, je třeba formulář vyplnit nejpozději do 9. června.

Publikováno: pátek 31. května 2013 21:20 Vložil: Michal Krtek Rejzek

Související odkazy

Přiložené fotografie

« Zpět na výpis článků

© 2024 Pražská organizace Pionýra | praha@pionyr.cz