Pozvánka na dvě schůzky – šablony pro NNO (12.3.) a dětský den na Hradě (14.3.)

Mám pro vás dvě pozvánky na schůzky, o kterých si myslím, že mohou být pro vás zajímavé. Prosím, abyste vše probrali na svých PS a dali mi vědět zda se jedné nebo druhé akce zúčastníte.

Pozvánka na dvě schůzky - šablony pro NNO (12.3.) a dětský den na Hradě (14.3.)

Schůzka k přípravě šablon – úterý 12. 3. 2024

Zveme vás na schůzku k přípravě projektu Pionýra v rámci Operačního programu J. A. Komenský – šablony pro NNO, který by podle harmonogramu měl být v blízké budoucnosti vyhlášen. Na schůzce získáte informace o předpokládané podobě projektu a k podmínkám pro zapojení pobočného spolku do jeho realizace.  Pro pionýrské skupiny se bude jednat o zajímavý zdroj k zajištění řady aktivit s dětmi i pro vzdělávání vedoucích na další tři roky.  I když se bude projekt jmenovat jinak, bude podobný Zlepšovadlu z předchozího operačního programu.

Na schůzce se dozvíte: jak bude projekt fungovat, jaké budou podmínky pro zapojení a realizaci, jaké tipy aktivit bude možné podpořit, jak se do projektu přihlásit.

Schůzka se uskuteční v úterý 12.3.2024 od 18.00 hodin v za­sedací místnosti Ústředí Pionýra 

Organizační schůzka k dětskému dni na Hradě aneb Micka II. – čtvrtek 14. 3. 2024

I v letošním roce se na Pražském hradě bude pořádat dětský den pod patronací pana prezidenta a jeho manželky, termín je sobota 25.5.2024. V loň­ském roce byla akce pořádána dost narychlo (ne naší vinou), ale letos máme na přípravu více času a myslím si, že by tako akce mohla být pro vaše členy (dospělé i děti) zajímavá.

Proto bych vás rád pozval na koordinační schůzku, kde se domluvíme jak bude celá akce vypadat, co kdo zajistí atd. Schůzka se uskuteční ve čtvrtek 14.3.2024 od 18:00 hodin v kanceláři POP.

Pokud máte zájem se akce zúčastnit, ale nehodí se vám termín schůzky dejte mi vědět a domluvíme se individuálně (rejzekm@seznam.cz, 777 248 701). Fotky z loňského ročníku najdete pod odkazem. Předem díky.

Publikováno: úterý 27. února 2024 0:00 Vložil: Michal Rejzek

« Zpět na výpis článků

© 2024 Pražská organizace Pionýra | praha@pionyr.cz