Informace k letním táborům 2023

Za cca dva měsíce nastanou prázdniny a většina pionýrských skupin a oddílů vyrazí prožít 2–3 týdny do přírody a užít si vrchol pionýrské činnosti, což tábory bezesporu jsou. Aby vše probíhalo bez problémů, v následujících řádcích je sepsáno pár věcí, na které byste neměli určitě zapomenout.

Informace k letním táborům 2023

Co se odevzdává do kanceláře POP:

  • 3× schvalovací list LT (vytisknutý a podepsaný)
  • 1× mapa přístupu do tábora

Pro sestavení schvalovacího listu je nutné použít elektronický formulář, který vám jednoduše vytvoří schvalovací list (schvalovací list v xls již není možné používat).

Změny 2023: Schvalovací list stačí odevzdat pouze 3× (1× PS, 1× HVT, 1× POP) a 1× mapu přístupu na LT, na Pionýra se schvalovací list + mapa odevzdávají pouze naskenované – scan zajišťuje kancelář POP.

Schvalovací list je také možné poslat Krtkovi mailem (tajemnik@praha.pionyr.cz), ale pouze za předpokladu, že bude schvalovací list opatřen elektronickým podpisem vedoucího PS a hlavního vedoucího tábora (v případě, že je vedoucí PS zároveň hlavní vedoucí tábora tak stačí jeden elektronický podpis). Pokud tuto možnost využijete, nezapomeňte přiložit i mapu přístupu do tábora (vše v jednom souboru – schvalovací list + mapa (1 letní tábor = 1 soubor PDF). Schvalovací list vám Krtek elektronicky podepíše a pošle zpět.

Detailnější informace k letním táborům (jak vyplnit schvalovací list, na co nezapomenout, kontakty pro případ potíží na LT atd.) najdete pod odkazem.

Schvalovací listy LT je třeba odevzdat do středy 24. 5. 2023 do kanceláře POP. 

Fotka pochází z LT 154. PS Paprsek v Obořicích u Slatiňan 

Publikováno: čtvrtek 4. května 2023 0:00 Vložil: Michal Rejzek

« Zpět na výpis článků

© 2024 Pražská organizace Pionýra | praha@pionyr.cz