EVC Švýcárna prosí spřátelené duše o podporu a pomoc

Od 1. do 28. února 2010 soutěží objekt Ekologického volnočasového centra Švýcárna (CHKO Moravský kras) ve správě Základního Článku Hnutí Brontosaurus Modrý kámen, o titul „Nejlépe opravená kulturní památka JMK v roce 2009“.

EVC Švýcárna prosí spřátelené duše  o podporu a pomoc

Jedná se o brontosauři centrum CHKO Moravský kras, které poskytuje slevu na ubytování pro akce pořádané organizacemi Brontosaurus, Pionýr, Skaut, A-TOM atd.








Odkaz na stránky organizace:
http://modrykamen.brontosaurus.cz

Odkaz na stránky EVC Švýcárna:
http://modrykamen.brontosaurus.cz/svycarna

Celkem je v soutěži 30 památek a první cenou je částka 150 000,– Kč. Všechny soutěžní památky, včetně naší, najdete pod tímto odkazem:
http://ias.kr-jihomoravsky.cz/kultura/#…

Výhra by nám umožnila pokračovat v opravě přilehlé historické kamenné budovy „Seník“. Areál byl postaven Liechtensteiny pravděpodobně v polovině 19. století, původně sloužila jako železité lázně. My bychom jí teď rádi vrátili její podobu a využívali ji jako víceúčelovou výukovou místnost s keramickou pecí a provozní a ubytovací místnost pro lektory.

Pro náš objekt Švýcárna platí forma SMS ve tvaru:

„HLA PAMATKY 1“ a to na telefonní číslo: 900 77 03.

(tedy: HLA mezera PAMATKY mezera 1) Při správném odeslání přijde potvrzení o přidání Vašeho hlasu. (Cena SMS je 3,–Kč včetně DPH).

Tvůj hlas není jen pomoc v získání dalších financí k záchraně jedné z historických budov, ale i projevem toho, že naše práce má smysl.

Budeme rádi, když tuto informaci sdělíš svým přátelům a známým, které by mohla zaujmout a o kterých si myslíš, že by nás rádi podpořili.

Děkujeme Ti, že jsi věnoval čas této naší prosbě o pomoc a těšíme se nejen na Tvůj hlas, ale i na setkání s tebou u nás na Švýcárně.

Za EVC Švýcárna … Robby, Vlaďka, Bohouš, Eva, kočka Nika a všudy přítomná Modrá josefovská paní :-).

Publikováno: čtvrtek 11. února 2010 22:43 Vložil: Anštajn

Související odkazy

« Zpět na výpis článků

© 2024 Pražská organizace Pionýra | praha@pionyr.cz