Večerní hra Horní Nové Město 2009

Ve čtvrtek 17. prosince 2009 zorganizovalo Pionýrské centrum Praha 10 tradiční předvánoční Večerní hru po Praze. Přestože po teplém podzimu v den hry dorazila do ulic Prahy opravdová zima (mínus 7 až 8 stupňů) zúčastnilo se hry 11 hlídek dětí a dospělých (tří až dvaceti členných) z celé Prahy.

Večerní hra Horní Nové Město 2009

Na jednotlivých stanovištích se o účastníky hry staralo a mrzlo 25 vedoucích a instruktorů v kostýmech. Start hry byl u staré Podskalské celnice Na Výtoni, cesta vedla přes Slupi, Karlovo náměstí, Zderaz do cíle u Národního divadla. Připomněli jsme si bývalé Vyšehradské nádraží, nemocnici Alžbětinek, Boženu Němcovou, doktora Fausta, Jezuitskou kolej na Karlově náměstí, atentátníky na Reinharda Heidricha, biskupa Gorazda, Josefa Mánesa i čerta a Káču a další. Kterou část Prahy si asi prohlédneme při Večerní hře za rok?

Publikováno: neděle 20. prosince 2009 18:30 Vložil: duchoslav

Související odkazy

Přiložené fotografie

Hromadná fotografie postav v cíli Božena Němcová před domem, kde dopsala Babičku Hry se zúčastnily tak jako vloni i předškolní děti U parašutistů Gabčíka a Kubiše 68.PS Lvíčata u rytíře

« Zpět na výpis článků

© 2024 Pražská organizace Pionýra | praha@pionyr.cz