Pozvánka na předvánoční bowling

VV PRP si dovoluje pozvat všechny vedoucí a instruktory na předvánoční bowling, který se uskuteční v neděli 20.12.2009 od 18:00 hodin v Bowling klubu 19. Podtitulek zní – ORIGINÁLNÍ KLOBOUK SEBOU.

Pozvánka na předvánoční bowling

MÍSTO: Bowling club 19 na Českomoravské, Ocelářská 17, Praha 9 – Vysočany, 50 metrů od O2 Arény, www.bowling19.cz

VSTUP je 50,–Kč na osobu a vstupenky budou k dostání na místě

ZAČÁTEK A KONEC: začínáme v 18:00 hodin a konec je naplánován na cca 21:00 hodin, ale i poté zde bude možné zůstat a pokračovat v zábavě

KOSTÝM: tentokrát jsem se inspiroval zvyklostí z koňských dostihů, kde je možné vidět na hlavách dam nepřeberné množství originálních pokrývek hlavy – klobouků…..

Myslím si, že Pionýři také dokážou být velmi originální a vymyslí spousty zajímavých variací a to ne jen dámy, ale i pánové – ve fantazii se meze nekladou – je to na vás !!!

Odměněni budou všichni, kteří budou mít alespoň nějaký klobouk – o výhře rozhodne vaše štěstí ve hře „Kloboučku hop !“

TURNAJ: soutěžit mezi sebou budou 5ti členné teamy a je možné team sestavovat na místě domluvou a nebo můžete přijít již jako pětičlenná parta; jako cena bude pro první tři teamy připravena pizza dle vlastního výběru !!!

SAMOZŘEJMĚ, ŽE HRANÍ BOWLINGU ANI KLOBOUK NENÍ PRO VAŠI ÚČAST NA TÉTO AKCI ZAVAZUJÍCÍ. JDE HLAVNĚ O TO PŘIJÍT A POKECAT S LIDMI, KTEŘÍ JSOU TAK NĚJAK STEJNĚ „POSTIŽENÍ“ JAKO VY – TAK NESEĎTE DOMA A PŘIJĎTE SE POBAVIT !!!

Publikováno: středa 16. prosince 2009 21:22 Vložil: Michal Krtek Rejzek

« Zpět na výpis článků

© 2024 Pražská organizace Pionýra | praha@pionyr.cz