Kdo si hraje nezlobí

Dne 10. září se před kulturním domem Krakov konala akce Městské části Praha 8 s názvem „Kdo si hraje nezlobí“. Na této akci dává Městská část prostor pro prezentaci jednotlivým neziskovým organizacím, které na Praze 8 působí.

Kdo si hraje nezlobí

Tato akce měla již třetí ročník a pro rodiče a jejich děti z Prahy 8 znamená širokou nabídku využití volného času. Akce se účastnilo mnoho organizací (DDM Praha 8, Sokol, Junák, a spousta dalších).

Na společné Pionýrské expozici spolupracovali tři pionýrské skupiny působící na Praze 8 – 32. pionýrská skupina Pláňata, 68. pionýrská skupina Lvíčata a 230. pionýrská skupina Záře. Děti zde měly připravené stanoviště s nejrůznějším zábavným programem, kde za odměnu dostávaly jeden dílek puzzle. Úkolem dětí bylo složit tři puzzle se znaky jednotlivých pionýrských skupin, za což následně obdržely sladkou odměnu. Počasí se na rozdíl od předchozího ročníku vydařilo, přesto však na akci zavítalo méně návštěvníků. Otázkou zůstává, jestli to způsobila menší propagace této akce (které loni Městská část věnovala o mnoho více pozornosti), nebo snížený zájem rodičů, kteří už navštívili předchozí dva ročníky. Na druhou stranu však každý rodič, který akci navštívil, jevil o aktivity a nabídky jednotlivých organizací skutečný zájem (u naší expozice tomu tak alespoň bylo).

Celkově naše expozice vzbuzovala hlavně pozitivní ohlasy a doufáme, že se nám podařilo učinit něco pro propagaci jak našich oddílů a skupin, tak i celého sdružení.

Publikováno: neděle 13. září 2009 19:52 Vložil: Anštajn

Přiložené fotografie

Pohled na celou akci Informace Puzzle Test obratnosti Banner

« Zpět na výpis článků

© 2024 Pražská organizace Pionýra | praha@pionyr.cz