Tahák 2009

Jako každý první školní den, tentokrát v úterý 1.9., jsme se my, členové 117. PS Kalich a 78. PS Skalka sešli na náměstí Jiřího z Poděbrad. Auta jsme měli k prasknutí nacpaná všemožnými hrami, stany, odměnami, nástěnkami, abychom pro všechny školáky i neškoláky připravili super odpoledne nazvané Tahák.

Tahák 2009

Vztyčili jsme hlavní stan, připravili atrakce a soutěže, a když jsme postavili skákací hrad, pustili pohádkové písničky a oblékli masku pionýrského psa, místo se začalo jenom hemžit dětmi. Za úkol měly oběhnout minimálně šest stanovišť, na kterých plnily záludné i snadné úkoly. Všichni se náramně bavili. Za odměnu pak děti dostaly spoustu odměn – trička, joja, pastelky, pexesa, lízátka a mnoho dalších.

Počasí se nám naštěstí povedlo. Být v masce psa hodinu a půl, je sice za slunného počasí výborná hubnoucí kůra, ale zase pro radost dětí to stálo za to. Jen škoda, že celá akce musela v šest hodin skončit. Skákací hrad se vyfouknul a sbalil, stan a atrakce se uklidily, děti se rozešly domů a my se těšíme, až se za rok zase společně sejdeme.

Za 117. PS Kalich a 78. PS Skalka Mamut

Publikováno: pátek 4. září 2009 0:22 Vložil: Michal Krtek Rejzek

Související odkazy

Přiložené fotografie

« Zpět na výpis článků

© 2024 Pražská organizace Pionýra | praha@pionyr.cz