Seminář pro hospodáře LT

V úterý 19.5.2009 proběhl v zasedačce ČRMD na Senovážném náměstí seminář na téma hospodář LT. Zasedačka byla plná – celkem 16 lidí z 9 nejen pražských PS (230.PS Záře, 13.PS Kladno, 241.PS Ledňáček, 45.PS Praha 6, PS Mladý vodák, 68.PS Lvíčata, 143.PS Jana Nerudy, 188.PS Bobříci, 78.PS Skalka) což bylo příjemné zjištění a je zkrátka vidět, že o toto téma je zájem.

Seminář pro hospodáře LT

Seminář pořádalo PVC 01 a vedla ho Markéta, která všem přítomným dala spousty rad a tipů jak funkci hospodáře na LT vykonávat co nejlépe.

Největší porci informací obsahovalo správné sestavení rozpočtu a také informace o cestovních náhradách. Tématem semináře bylo, ale i spousty drobností, na které by měl hospodář LT myslet a pak byl samozřejmě prostor pro dotazy účastníků.

Seminář to byl myslím velmi přínosný, a to jak pro začínající hospodáře, tak i pro již zkušené matadory, kteří dobře vědí, že opakování je matkou moudrosti a občas si osvěžit své znalosti není nikdy na škodu.

Seminář na toto téma to nebyl poslední a určitě se bude opakovat (minimálně znovu za rok před LT) – máte-li o takovýto seminář zájem tak dejte vědět Jitce Kulhánkové (vzdelavani@praha.pionyr.cz)

Použitá fotka je z tábora 45.PS Praha 6, oddílu DÁLAVA a zachycuje hospodáře při plném soustředění :-)

Publikováno: středa 20. května 2009 23:18 Vložil: Michal Krtek Rejzek

Související odkazy

« Zpět na výpis článků

© 2024 Pražská organizace Pionýra | praha@pionyr.cz