Opravdu dobrý tábor slaví páté narozeniny!

Ve čtvrtek 16. 4. byl na tiskové konferenci v Praze zahájen pátý ročník projektu Opravdu dobrý tábor. Již pátým rokem se snažíme zvyšovat povědomí veřejnosti v oblasti obecných pravidel, jež by měl splňovat každý tábor. Radíme, na co si dát pozor, jaké informace vyžadovat od pořadatele i jaké mu vždy poskytnout, ale i na co nezapomenout, až budete malému táborníkovi balit kufry. Zkrátka už pátým rokem se snažíme, aby si co nejvíce rodičů a dětí při volbě letního tábora vybralo nějaký opravdu dobrý.

Opravdu dobrý tábor slaví páté narozeniny!

Soustavnou informační kampaní ve sdělovacích prostředcích, na informačních webových stránkách www.dobrytabor.cz a dále prostřednictvím vlastních tištěných materiálů i kontaktních akcí určených veřejnosti, se snažíme prohloubit zájem rodičovské veřejnosti o tuto problematiku. A věříme, že se nám daří, protože dotazů i ohlasů je stále dost.
O tom, že si Opravdu dobrý tábor vede dobře, nás utvrzují i mnozí chytráci, kteří chtějí uveřejňovat informace o táborech, ale než aby je sami zpracovali, radši si otevřou naše stránky a kopírují. A i když je to v podstatě pocta naší práci, tak od někoho, kdo chce výchovně působit na děti, je to chování zarážející.
V nadcházejících měsících od dubna do června kampaň Opravdu dobrý tábor vrcholí a zájem veřejnosti i médií je díky blížícím se prázdninám nejvyšší. Stejně jako v minulých letech očekáváme několik stovek dotazů a jsme připraveni na ně odpovědět.

Publikováno: pátek 17. dubna 2009 17:32 Vložil: jakub

« Zpět na výpis článků

© 2024 Pražská organizace Pionýra | praha@pionyr.cz