Pražáci „plesali“ na Rychtě

Ve středu 25.3.2009 se v Baráčnické rychtě kousek od Malostranského náměstí sešlo kolem 70 nejen pražských pionýrů, aby se společně vyblbli na tradičním „pražském pionýrském plesání“. Tentokráte se celý večer nesl v duchu 80. let.

Pražáci "plesali" na Rychtě

Již IV. plesání se tentokráte uskutečnilo v Baráčnické rychtě a i když se původně zdálo, že prostor není moc velký nakonec se ukázalo, že místa bylo habaděj. Sešlo se nás i tentokrát hodně a je potěšující že plesání mělo zastoupení i z jiných měst (Náchod, Kopřivnice).

Celý večer začal v 19:30 hodin informací o tom co nás čeká a nemine a pak už se svého úkolu chopil DJ Bašula, který i tentokrát předvedl své kvality. V průběhu večera se losovala tombola, v které bylo spousty věcí od videokazet, přes DVD až po různé věci ze stánku Mozaika.

Vrcholem večera bylo bezesporu vystoupení kouzelníků, kteří nám víc jak půl hodiny předváděli kouzla na podiu a pak se ještě rozprchli mezi stoly, aby ukázali něco z mikromagie. Z mého pohledu byli naprosto úžasní a řekl bych, že podobně smýšleli i ostatní.

Celé plesání se i tentokrát povedlo a myslím, že z něj všichni účastníci odcházeli spokojení, a že se za rok zase sejdem.


Více fotek najdete ve fotogalerii POP

Publikováno: sobota 4. dubna 2009 16:00 Vložil: Michal Krtek Rejzek

Související odkazy

Přiložené fotografie

Losování tomboly - Ségra a Krtek Obecenstvo sleduje kouzelníky Ťépa z 230.PS Záře Kouzlení z provazem Lee také kouzlil

« Zpět na výpis článků

© 2024 Pražská organizace Pionýra | praha@pionyr.cz