Teedeet lyžovačka je za námi

O víkendu 6.-8.2.2009 se vydalo 8 nadšenců z 5 PS (45.PS Praha 6 – Dálava, 32.PS Pláňata, 147.PS Galaxie, PS Omega a 1.PS Náchod) užít zimních radovánek do chaty Bledule, základny 8.PS Mír z Prahy, v Říčkách v Orlických hor, aby si společně dosytosti zalyžovali.

Teedeet lyžovačka je za námi

Topné komando ve složení Krtek + Kostěj dorazilo do chaty už ve čtvrtek v podvečer a pustili jsme naplno akumulačky, aby v pátek bylo v chatě aspoň trochu teplo. No moc se to nedařilo, ale stačilo si vzít teplé ponožky a svetr a bylo dobře. :-)

V pátek odpoledne přijel Činkyn z Náchoda, který sice správně našel dle plánku chatu, ale vzhledem k tomu, že jsem se zrovna z bráchou koukal na nějaký film a v chatě byla tma tak si myslel, že je špatně, ale nakonec to napodruhé trefil:-). Zbývající lidičky (Medvěd, Bára, Marty, Viktor a Napínák) dorazili až kolem deváté večer autobusem z Prahy, takže jsme byli komplet.

Celý víkend bohužel nebylo moc dobré počasí, ale i přesto se aspoň v sobotu dopoledne dalo vcelku slušně lyžovat a někteří na svahu vydrželi celý den. Pár lidiček ještě jelo s Činkynem na kukačku na Kamenec a večer jsme se zase všichni sešli v chatě a vstřebali do sebe něco filmů od hororu až po komedii.

Nedělní ráno bylo opravdu ošklivo takže se už kromě Kostěje, který každý den vyrážel na běžky, na lyže nešlo. Dopoledne sice začalo místo deště poměrně hustě chumelit, ale to pro nás už znamenalo jen drobnou obavu, abychom se dostali v pohodě domů.

Celý víkend jsme si myslím v klídku užili a každý se vydováděl dle svého gusta.

Více fotek z hor najdete ve fotogalerii POP

Publikováno: pondělí 9. února 2009 17:36 Vložil: Michal Krtek Rejzek

Související odkazy

Přiložené fotografie

Napínákův skok - fáze 1 Napínákův skok - fáze 2 Napínákův skok - fáze 3

« Zpět na výpis článků

© 2024 Pražská organizace Pionýra | praha@pionyr.cz