Pražáci na Ledovce

Ledová Praha je zdárně za námi a společně s ostaními si jí užilo i několik pražských skupin a oddílů (32.PS Pláňata, 45.PS Praha 6 – oddíl Dálava, 188.PS Bobříci, 230.PS Záře, PS Omega a určitě i další…). Jak si jí užil oddíl Dálava se můžete dočíst dále…

Pražáci na Ledovce

Na Ledovku jsme vyrazili až v neděli a naše první kroky vedly na Prosek, kde jsme měli v úmyslu se projet na bobech. Bohužel díky sněhová nadílce nám bylo řečeno, že bobová dráha bude v provozu až ve 12:00 hodin což byla škoda, ale tak dlouho jste tam čekat nehodlali. Vyrazili jsme tedy do Národního muzea, kde nás překvapilo velké množství lidí, a kde to trochu vypadalo jak na nádraží díky tomu, že mimopražští účastníci měli s sebou batohy. Prohlídka byla poměrně zajímavá, ale díky velkému množství lidí jsme si jí moc neužili. Následně jsme pokračovali do muzea voskových figurín a poté do Náprstkova muzea. Naše další kroky vedly přes Karlův most, kde jsme si užili krmení racků. Poté logicky následovala návštěva Hradu, který jsme si celý prohlédli. Značně uondaní jsme ještě navštívili muzeum miniatur a pak už jsme se celý zničení odebrali do svých domovů.

Akce to byla poměrně podařená, ale co nás (hlavně děti) trošku mrzelo, byl fakt, že jsme nedostali placky Ledovky, protože to vypadalo moc hezky, když jsme potkávali množství dětí, které je měly… :-(.

Publikováno: pondělí 2. února 2009 19:28 Vložil: Michal KrtekRejzek

Související odkazy

Přiložené fotografie

V Národním muzeu V muzeu voskových figurín Náprstkovo muzeum Zlatá ulička na Hradě Krmení racků

« Zpět na výpis článků

© 2024 Pražská organizace Pionýra | praha@pionyr.cz