Pozvánka na zahrádkářský bowling

VV PRP si v neděli 14.12.2008 od 18:00 hodin dovoluje pozvat všechny vedoucí a instruktory na další setkání na bowlingové dráze.

Pozvánka na zahrádkářský bowling

Místo: Bowling club 19 na Českomoravské, Ocelářská 17, Praha 9 – Vysočany, 50 metrů od O2 Arény, www.bowling19.cz

Vstup: 50,–Kč na osobu a vstupenky budou k dostání na místě; v ceně vstupenky je jeden drink (nealko nebo pivo – záleží na věku účastníka)

Začátek a konec: začínáme v 18:00 hodin a konec je naplánován na cca 21:00 hodin, ale i poté zde bude možné zůstat a pokračovat v zábavě

Kostýmy: tentokráte máte v kostýmech poměrně široké pole působnosti – je možné přijít za libovolnou zeleninu či ovoce, jakékoliv zahradnické náčiní (převlékne se někdo za rýč ?), za pravého sousedovic Toníčka a nebo také za mandelinku bramborovou, atd… – je to na vás. Hodnotit se bude nejlepší převlek v kategorii mužů a žen.

Turnaj: soutěžit mezi sebou budou 5ti členné zahradnické teamy ( rýče, motyky, konve, vidle, hrábě, krumpáče, holinky,…) a je možné team sestavovat na místě domluvou nebo losem a nebo můžete přijít již jako pětičlenná parta; jako cena bude pro první tři teamy připraven ovocnozeleninový „koš“ plný vitamínů

Speciální soutěž: tato soutěž spočívá v tom, že na bowling přinesete libovolnou fotografii s nějakým vtipným popiskem; jediná podmínka je ta, že téma fotografie bude mít něco společného se zahrádkařením (umělecké foto rýče, vy a nějaké zelenina, vy převlečení za kedlubnu, mandelinka bramborová nafocená na makro, foto pravého sousedovic Toníčka, atd… – ve fantazii se meze nekladou). V případě, že se hodláte zapojit napište mi prosím na mail rejzekm@seznam.cz, abych věděl s kolika fotkama mám počítat. Dík. Na vítěze této soutěže čeká zajímavá odměna !


Samozřejmě, že hraní bowlingu ani kostým není pro vaši účast na této akci zavazující. Jde hlavně o to přijít a pokecat si s lidmi, kteří jsou tak nějak stejně „postižení“ jako vy – tak neseďte doma a přijďte se pobavit !!!!!

Publikováno: úterý 2. prosince 2008 1:45 Vložil: Michal Krtek Rejzek

« Zpět na výpis článků

© 2024 Pražská organizace Pionýra | praha@pionyr.cz