V Bohnicích bylo veselo!

V Divadle Za plotem, které sídlí v areálu pražské psychiatrické léčebny v Bohnicích, se dnes (17. 10.) sešla skupina lidí, o kterých si možná mnozí, že jsou blázni a právem sem patří. Jsou to lidí, kteří v uplynulých 25 letech vložili nezměrné množství dobrovolné práce do Pionýra a jeho činnosti, ať už jde o oddílové schůzky či velké projekty a republikové soutěže.

V Bohnicích bylo veselo!

Od třetí hodiny odpoledne se hosté pomalu scházeli v divadle, klábosili, užívali si setkání s přáteli i připravené občerstvení. Vše ale naplno vypuklo až o hodinu později. Po krátkém úvodu a shrnutí milníků uplynulých 25 let samostatného Pionýra přišlo to hlavní – oceňování lidí, kteří se mnoha různými způsoby zasloužili o to, že dnes můžeme slavit výročí, jaké v historii pionýrského hnutí u nás ještě nikdy nenastalo – čtvrt století nepřerušené činnosti.

Mezi oceněnými byli vedoucí oddílů a pionýrských skupin, lidé, kteří se angažují ve vzdělávání, ti, kteří vytvářejí nedocenitelné zázemí pro činnost i ti, kteří se nesmazatelně podepisují na jejím obsahu.

Po oceňování přišla volnější část večera, věnovaná hlavně hudbě, zábavě a povídání s přáteli. Celý večer běžel v pohodovém duchu a stal se příjemným doplňkem oslav letošního výročí a hlavně byl poděkováním lidem, kteří si jej nepochybně zaslouží. Takže ještě jednou – děkujeme!

Více fotek najdete na pionýrském Facebooku.

Publikováno: pondělí 19. října 2015 9:00 Vložil: jakub

« Zpět na výpis článků

© 2024 Pražská organizace Pionýra | praha@pionyr.cz