Děkujeme!

Uběhl týden od Českého dne proti rakovině a během tohoto týdne se u nás scházejí fotky a zprávy z různých koutů republiky, ze kterých se dozvídáme, jak se komu dařilo. A čísla jsou místy opravdu úctyhodná.

Děkujeme!

Desetitisíce vybrané v Praze nejspíš málokoho překvapí (což ale nijak nesnižuje váhu pomoci), ale co třeba více než 4000 kytiček prodaných rokycanskou PS Divoká Orlice? (Přičemž mnozí dali víc než nutnou dvacetikorunu…)

Nejde však o čísla, a už vůbec ne o soutěž. Podmínky v jednotlivých obcích nelze poměřovat a posuzovat, zda má větší váhu 10 000 vybraných v Brodku u Prostějova, 20 000 získaných v Brněnských Řečkovicích nebo 30 000 z Kopřiv­nice. Co ale lze srovnat, je dobrá vůle a snaha pomoci – ta našim dobrovolníkům nechyběla, ať už se do Českého dne proti rakovině zapojili kdekoli. Ne nadarmo je Pomoc jedním z Ideálů Pionýra…

Všichni pionýři, kteří ve středu 13. 5. vyrazili prodávat kytičky a pomohli tak boji s rakovinou, stejně jako ti, kteří přispěli svými penězi, si zaslouží ohromné poděkování!

Více fotografií najdete na našem Facebooku.

Publikováno: čtvrtek 21. května 2015 15:00 Vložil: jakub

« Zpět na výpis článků

© 2024 Pražská organizace Pionýra | praha@pionyr.cz