20. VÝSTAVA HRY A HLAVOLAMY přináší zajímavé slevy pro školy a dětské skupiny

11. až 14. září 2014 se na Novoměstské radnici v Praze na Karlově náměstí uskuteční jubilejní 20. Výstava Hry a hlavolamy. Lákadlem je tradičně velká herna deskových her, kde se kromě stálic představí i řada novinek.

20. VÝSTAVA HRY A HLAVOLAMY přináší zajímavé slevy pro školy a dětské skupiny

Přijďte si na tradiční Výstavu Hry a hlavolamy vyzkoušet pod vedením zkušených herních instruktorů stovky společenských deskových her a hlavolamů a potrápit si mozkové závity.
Budou připraveny novinky, ale i oblíbené herní stálice jako je třeba Scrabble a jeho různé verze.
O víkendu můžete být také svědky mezinárodního mistrovství ve skládání Rubikovy kostky, kde se bude soutěžit v 15 disciplínách. Ve všední dny bude připraveno představení science show. Doprovodných programů bude ještě více, stačí sledovat program na stránkách akce.
Zapište si datum do kalendáře a přijďte si zahrát!

SPECIÁLNÍ SLEVA PRO DĚTSKÉ KOLEKTIVY A ŠKOLY:
Přijďte ve čtvrtek nebo pátek odpoledne mezi 14. a 17. hodinou, nebo kdykoliv o víkendu, v počtu minimálně 10 lidí a získejte 50% slevu na vstupné (tedy pouhých 30 Kč na osobu)! Nabízíme i speciální hlavolamový workshop za příplatek 20 Kč na osobu. JE NUTNÉ SE PŘEDEM OBJEDNAT, na workshop musí být přihlášeno alespoň 10 osob.
Registrační formulář pro skupiny a další informace k výstavě naleznete na webu akce.

Páteční prodloužená
Jako jednotlivci i skupiny můžete dorazit na novinku letošního ročníku a tím je tzv. páteční prodloužená. Herna deskových her poběží v pátek 12. září až do 22 hodin.

Využijte výstavních slev
Na výstavě bude možné si většinu deskových her i hlavolamů koupit a to za speciální výstavní ceny. Oddíly a dětské organizace tak mohou výhodně doplnit svou sbírku deskových her, jednotlivci zde mohou již v září nakoupit za přívětivou cenu vánoční dárky.


S případnými dotazy se na nás neváhejte obrátit na e-mailu ptackova@rain.cz.

Výstavu pořádá pod hlavičkou Hry a Hlavolamy firma Rain.cz, s.r.o., garantem výstavy je největší sběratel hlavolamů u nás RNDr. Jaroslav Flejberk.

Publikováno: neděle 31. srpna 2014 13:21 Vložil: Michal Krtek Rejzek

Související odkazy

« Zpět na výpis článků

© 2024 Pražská organizace Pionýra | praha@pionyr.cz