Objevte Ledovou Prahu!

Pionýr a Nadace „Dětem 3. tisíciletí“ vás ve dnech 31. ledna – 2. února 2014 zvou na již čtrnáctý ročník akce Ledová Praha. Ta je určena dětským oddílům, rodinám s dětmi, školám, i dětem z dětských domovů, které se v období pololetních prázdnin chtějí pobavit, ale také se něco dozvědět, navštívit zajímavá místa, projít se historickými částmi Prahy…

Objevte Ledovou Prahu!

Díky množství spolupracujících institucí nabízí Ledová Praha možnost prožít tři dny v hlavním městě a poznávat jeho historii, památky, navštěvovat muzea i nejrůznější turistické atrakce a dokonce i kulturní představení. Tak jako v minulých letech, i letos mohou děti a jejich doprovod bezplatně nebo s výraznou slevou navštívit expozice Národního muzea – např. Náprstkovo muzeum, Národní památník na Vítkově nebo České muzeum hudby, Muzeum Policie ČR, Vojenský historický ústav Praha, Židovské muzeum, Pražský hrad, Uměleckoprůmyslové muzeum, Strahovský klášter, Staroměstskou radnici, Muzeum pražských pověstí a strašidel, Loretu, Poštovní muzeum, Botanickou zahradu, Muzeum Karla Zemana a mnoho dalších zajímavých míst. Kompletní nabídku lze nalézt na www.ledovapraha.cz. Na dospělé osoby se slevy vztahují, pokud doprovázejí děti, na studenty po předložení studentského průkazu. 

Vstupenky (či spíše „slevenky“) je možno obdržet na Ústředí Pionýra, Senovážné nám. 24, Praha 1, tel. 222 247 529, nebo si je vyzvednout na recepci na téže adrese, a to do pátku 31. 1. 2014 (v pracovní dny) od 9.00 – 17.00 hodin.

Publikováno: pátek 24. ledna 2014 11:48 Vložil: jakub

« Zpět na výpis článků

© 2024 Pražská organizace Pionýra | praha@pionyr.cz