Proběhla schůzka delegátů VIII. VZ Pionýra

V úterý 12. 11. 2013 proběhla v sídle PC Praha 10 v Záběhlicích schůzka delegátů VIII. výročního zasedání Pionýra z POP. Celkem se nás sešlo 13 a probrali jsme většinu materiálů týkající se VZP.

Proběhla schůzka delegátů VIII. VZ Pionýra

Nejprve jsme se věnovali návrhům, které podaly pražské skupiny (21. PS Střelka a 68. PS Lvíčata). Z diskuse vyplynulo, že jsme spíše pro snížení počtu let při svolávání VZP a také funkčního období funkcionářů z 5 let na 3 roky.

Poté jsme se věnovali bodu hospodaření KOP, kde se bude vybírat ze 3 variant. Názory byly různé a někteří delegáti preferují variantu B, jiní zase C, nicméně obě varianty jsou pro všechny přijatelné.

Následně jsme se věnovali otevřenému dopisu od JčKOP a obecná shoda byla na tom, že nesouhlasíme s tím, že by na diskusi nebyl dostatek času, protože každá KOP měla možnost mít od začátku svého člověka v obsahové komisi, který mohl ke Stanovám vnášet připomínky svého kraje (osobně se s tímto stanoviskem ztotožňuji a za sebe říkám, že obsahová komise v čele s Ivanou Vejvodovou má mou plnou podporu).

Posledním bodem jednání byly personální otázky a zde je nutno říci, že názory delegátů na navržené kandidáty jsou různé, ale myslím si, že diskuse na toto téma byla třeba. Je odpovědností každého delegáta, aby sám, v součinnosti se svou PS, rozhodl kdo nás bude v následujícím období zastupovat.


Závěrem ještě připomínám, že odjezd na VZP je v sobotu 23. 11. 2013 od metra Černý Most (po výstupu z metra vyjdete na silnici směr z Prahy, kde je přímo v odstavném pruhu parkoviště K+R ). Zde bude v 7:15 hodin přistaven autobus a 7:25 hodin je odjezd. Vedoucím přepravy je Ladislav „Ráma“ Šimek (721 825 585) takže v případě potřeby volejte přímo jemu.

Publikováno: čtvrtek 14. listopadu 2013 15:18 Vložil: Michal Krtek Rejzek

Související odkazy

Přiložené fotografie

« Zpět na výpis článků

© 2024 Pražská organizace Pionýra | praha@pionyr.cz