Dobrodružství v médiích

Ve čtvrtek 16. 8. byl na tiskové konferenci představen médiím projekt Dobrodružství na míru a připravované otevřené akce, které ve dnech 8. – 16. září přiblíží činnost pionýrských oddílů a klubů rodičům a dětem po celé republice.

Dobrodružství v médiích

Za solidní účasti novinářů, včetně zástupců hlavního mediálního partnera projektu – Českého rozhlasu, proběhla prezentace projektu Dobrodružství na míru. Novinářům byly představeny nejen akce přichystané na dny od 8. do 16. září (úplný přehled akcí), ale také vysvětlena podstata projektu – nabídnout činnost Pionýra, tedy dobrodružství a zážitky s partou kamarádů, co nejširšímu okruhu zájemců a ukázat, že si u nás může vybrat téměř každý něco „na míru“.

V té souvoslosti byly představeny i výstupy projektu Klíčení, především výsledky dotazníkového šetření (přes 4500 respondentů) a výchovné programy přizpůsobené nejen dětem různého věku a zájmů, ale také takovým, jež mají tzv. specifické vzdělávací potřeby, které mohou jejich zapojení do běžné činnosti komplikovat – nejendá se jen o omezení zdravotní, ale také například o sociální znevýhodnění či mimořádné nadání. 

Hned téhož dne se informace o Dobrodružství na míru objevily například ve vysílání Českého rozhlasu 1 – Radiožurnálu i na webových stránkách Českého rozhlasu.

Publikováno: pátek 17. srpna 2012 10:09 Vložil: jakub

« Zpět na výpis článků

© 2024 Pražská organizace Pionýra | praha@pionyr.cz