XII. ročník rockové soutěže ProRock má své vítěze

V sobotu 12.11.2011 proběhlo v pražském klubu „Exit-Us Chmelnice“ finále v pořadí již 12.ročníku ProRocku (soutěžní přehlídka autorské a interpretační tvorby mladých hudebních skupin, orientovaných na rock a příbuzné žánry v rámci Pionýrského Sedmikvítku). Všech deset soutěžících předvedlo vynikající vystoupení a na pódiu ze sebe vydalo maximum. Vítěz ale mohl být jen jeden.

XII. ročník rockové soutěže ProRock má své vítěze

Odborná a přísná porota ve složení Miroslav Fišar (hudebník), Artur Kaiser (PromoProdukce), Michal Novák (Bandzone.cz), Jaroslav Špulák (hudební publicista), David Vaněk (hudebník) rozhodla následovně a v konečném hodnocení dokonce udělila i vlastní „Divokou kartu začínajícím juniorům“.

Ocenění za nejlepší autorskou skladbu získala kapela „Mistake“, která se zároveň stala i vítězem mezi Juniory.

Divácky nejúspěšnější kapelou se stala „Magnetikum“. Již zmiňovanou divokou kartu porota udělila mladé kapele „Czech It!“

Celkově na 3.místě se umístila jihočeská kapela „Roof“. 2.místo připadlo kapele „Mistake“, která se tak do počtu ocenění stala nejúspěšnějším finalistou. No a konečně celkovým vítězem se stala brněnská partička „Corposant“, jejichž nadějný bubeník byl vyhlášen největší osobností celé soutěže.

Všem vítězům, ale i ostatním finalistům gratulujeme a děkujeme. Byli jste všichni super!!!

Velký dík samozřejmě patří i porotě a všem partnerům soutěže.

Jen doplníme, že první možnost vidět některé vítěze živě máte již na konci prosince, 29. 11. v pražském klubu RETRO na akci „Vánoční fest 2011“.


Článek napsala Anna Hrabětová, fotky Fanda Srch.

Publikováno: úterý 22. listopadu 2011 19:15 Vložil: Michal Krtek Rejzek

Související odkazy

Přiložené fotografie

« Zpět na výpis článků

© 2024 Pražská organizace Pionýra | praha@pionyr.cz