Hospodáři PS/PC už ví jak na dotace MŠMT

Ve čtvrtek 7.4.2011 proběhl na Senovážném náměstí 23 (budova SMOSK) první seminář pro hospodáře PS/PC – tentokrát na téma dotace MŠMT, které se nám pokusila přiblížit Káča Brejchová.

Hospodáři PS/PC už ví jak na dotace MŠMT

Celkem se nás sešlo 22 nejen hospodářů z 17 PS/PC. Je pravda, že jsem očekával větší účast (celkem máme 44 PS a 3 PC) a musím přiznat, že mě to trošku zklamalo. Také mě mrzí, že se někteří hospodáři ani neozvali s tím, že nepřijdou, i když jsem je o to v osobním dopise žádal…

I přes to všechno mohu říci, že více jak dvouhodinový seminář byl úspěšný, protože se probraly opravdu všechny možnosti, které dotace MŠMT nabízejí.
Rovněž došlo na individuální dotazy a tak jsem přesvědčen, že všichni účastníci odcházeli spokojeni.

Další část školení hospodářů PS/PC je naplánováno na čtvrtek 15.9.2011 (termín se ještě možná může o týden posunout) a s Mgr. Libuší Jiráčkovou se budeme věnovat grantům MHMP.

O semináři budu všechny včas opět informovat dopisem i mailem, ale je možné, že dle zájmu se školení přesune do zasedačky ČRDM – bude to záležet na množství přihlášených lidí.

Závěrem si ještě dovolím poděkovat Káče, že byla ochotna nám vše ohledně dotací vysvětlit – snad se jí odvděčíme tím, že vyúčtování budou letos bez chyb. :-)

Publikováno: neděle 10. dubna 2011 15:12 Vložil: Michal Krtek Rejzek

Přiložené fotografie

« Zpět na výpis článků

© 2024 Pražská organizace Pionýra | praha@pionyr.cz