Pozvánka na KAMÍNKA 2011

Ahoj všem, dovoluji si Vás všechny pozvat na Kamínka 2011, které se uskuteční v termínu 25.-27.3.2011 v Mladé Boleslavi.

Pozvánka na KAMÍNKA 2011

Co to vlastně KAMÍNKA jsou ?
Kamínka jsou pionýrská zábavně-vzdělávací akce pro vedoucí a instruktory.
Je to soubor dílen, seminářů a aktivit, které mají formou neformálního vzdělávání pomáhat v růstu a motivaci pionýrských „pracovníků“ (tedy vedoucích a instruktorů).
Neopomenutelným přínosem této akce je i možnost setkávání vedoucích a instruktorů z nejrůznějších koutů republiky. K tomu kromě klasického programu slouží nejrůznější doprovodné činnosti, jako je například herna deskových her, čajovna atp.
Každý účastník si předem (nebo na začátku akce), může vybrat a sestavit svůj program z nabízených dílen (v zásadě platí, čím více účastníků, tím větší variabilita aktivit). Ve volných chvílích pak lze využít nejrůznějších doprovodných aktivit, které se konají po celou dobu akce.

Na akci samozřejmě dojde i na témata, která byla připravena v rámci zrušeného Poselství.

Více informací včetně předběžné nabídky dílen najdete na webu www.kaminka.pionyr.cz

Cena je stanovena na 350 Kč na osobu.

Přihlašování probíhá, přes kancelář POP, takže máte-li zájem (a já věřím, že ano) se zúčastnit ať už vy nebo ostatní vedoucí či instruktoři z vašich PS a oddílů, dejte mi vědět nejpozději do úterý 15.3.2011 do 13:00 hodin na mail tajemnik@praha.pionyr.cz

Těším se na viděnou na Kamínkách !!!

Publikováno: středa 23. února 2011 20:14 Vložil: Michal Krtek Rejzek

Související odkazy

« Zpět na výpis článků

© 2024 Pražská organizace Pionýra | praha@pionyr.cz