Ahoj v roce 2011

Jménem svým, ale i jménem celého VV PRP přeji všem co nejlepší vykročení do nového roku 2011, a ať se vám v něm daří minimálně stejně dobře jako v roce předchozím.

Ahoj v roce 2011

V roce 2010 se toho v Praze událo poměrně hodně. Za nejdůležitější považuji střídání na pozici předsedy a tajemníka POP. I přes to, že to pro mě byl zpočátku poměrně velký zápřah, kdy jsem měl pouze mlhavou představu o tom co mě čeká, myslím si, že se mi s vaší pomocí podařilo toto poměrně rušné období zvládnou jak nejlépe to šlo.

Za úspěch také považuji výtečnou presentaci Pionýra v rámci Bambiriády, kdy se myslím opět povedlo udělat velmi zajímavou expozici, která vyčnívala z řady. Také se nám povedlo uskutečnit krajské setkání PS, kde se nás sice nesešlo mnoho, ale i přesto to byla povedená akce, kterou napřesrok určitě zopakujeme.

Myslím si, že i rok 2011 bude minimálně stejně úspěšný, ale aby se tak stalo potřebuji od vás vědět do jakých projektů se máme pouštět, co nového máme pro vás chystat, s čím vám můžeme pomoct, protože bez zpětné vazby se věci plánují těžko. O to víc mě pak mrzí, když se cestou JPP (jedna paní povídala), dozvím, že neděláme to co bychom dělat měli…

Proto bych byl velmi rád, aby každý vedoucí PS, oddílák, instruktor, ale třeba i jen pouhý člen věděl, že se na mě může kdykoliv s čímkoliv obrátit a já zde slibuji, že se budu snažit pomoci jak nejlépe budu moct – zkrátka každý má ke mně dveře otevřené !

Závěrem vám všem přeji ať se vám ve vaší PS, oddíle či družině pracuje jak nejlépe to jde, děti vás nezlobí, a aby vás i v roce 2011 neopustilo nadšení pro vaší práci, za kterou si všichni zasloužíte VELKÉ díky.

Publikováno: středa 29. prosince 2010 1:57 Vložil: Michal Krtek Rejzek

« Zpět na výpis článků

© 2024 Pražská organizace Pionýra | praha@pionyr.cz