Co nového u TeeDeeTů ?

Máme pro vás několik novinek. Tou nejzásadnější je asi ta, že Krtek předal svou funkci šefa Teedeetů Rámovi. Z dalších novinek bych zmínil zveřejnění akcí na první pololetí roku 2011 a také informace o oslovení nových náctiletých, které by naše činnost mohla zajímat.

Co nového u TeeDeeTů ?

Rád bych vám všem oznámil, že jsem předal pomyslné veslo šéfa teedeetů Rámovi. Hlavním důvodem je, že vzhledem k mé funkci předsedy POP nemám poslední dobou na teedeety tolik času kolik bych chtěl. Nicméně členem teedeet teamu stále zůstávám, takže se určitě i nadále na některých akcích potkáme.

V listopadu jsme také rozeslali dopisy pražským náctiletým, kteří jsou registrováni u pražských PS (celkem cca 500 dopisů), abychom jim přímo představili naší činnost – tak jsme zvědav zda je zaujme.

Na našem webu byly zveřejněny akce na první pololetí roku 2011, a i tentokrát si myslím, že je naše nabídka poměrně zajímavá (voda, lezení, hra po Praze, zážitkové víkendy, atd…).

Rovněž jsme pořídili nové reklamní předměty a to placky a frisbee, které jsme už nechali vyrobit v loni, ale pro mimořádnou úspěšnost jsme je nechali vyrobit znovu.

Také jsme zakoupili horolezecké vybavení, protože v současné době je docela velký zájem o lezení. Zatím pouze na umělé stěně, ale chystáme lezení i ve volné přírodě.

Prostě u TeeDeeTů to žije !!! :-)

Publikováno: pátek 26. listopadu 2010 0:13 Vložil: Michal Krtek Rejzek

Související odkazy

« Zpět na výpis článků

© 2024 Pražská organizace Pionýra | praha@pionyr.cz