Pálení čarodějnic 2010

Jako každý poslední dubnový den za posledních sedmnáct let, i letos uskutečnila naše skupina otevřenou akci k příležitosti oslav jara pro děti i jejich rodiče – Pálení čarodějnic.

Pálení čarodějnic 2010

Letošním tématem Čarodějnic byla čtyři roční období, takže soutěže byly rozděleny na jarní, letní, podzimní a zimní. Děti si tak mohli vyzkoušet věšení prádla, skok s kufrem, malování lístků, hod sněhovou koulí a mnoho a mnoho dalších připravených disciplín. Pro děti byla také připravena herna deskových her, oheň na buřty a pionýrský maskot, který chodil kolem a s dětmi si hrál.



V rámci zábavného odpoledne se také uskutečnila nejrůznější vystoupení. Několikanásobný mistr Evropy ve footbagu Jan Weber představoval své umění v tomto netradičním sportu, dětský soubor Top Mažoretky Praha nám ukázal úžasné pohybové kreace a naši vlastní členové skupiny – Jiří Let a Jakub Mareš ohromili všechny diváky svou žhavou fireshow.



Na závěr akce nemohla také chybět Miss Čarodějnice. Jak se na takovou miss patří, obdrželi všichni výherci a výherkyně korunku, šerpu, kytku a také slevový poukaz na libovolnou akci naší skupiny. V průběhu odpoledne sice dorazili mraky, ale to naštěstí účastníky neodlákalo a přišlo opravdu velké množství dětí i jejich rodičů. Mnozí také zůstali i po skončení akce určené pro děti a poseděli spolu s pořadateli u ohně.



Děkujeme všem, kteří na naši akci zavítali, a také těm, kteří se podíleli na její přípravě a realizaci. Tak zase za rok na Pálení Čarodějnic se Září ;).

Publikováno: středa 5. května 2010 14:55 Vložil: Anštajn

Související odkazy

Přiložené fotografie

Pálení Čarodějnic Nechyběl ani pionýrský maskot Lanovka Miss Čarodějnice Fireshow

« Zpět na výpis článků

© 2024 Pražská organizace Pionýra | praha@pionyr.cz