Opravdu dobrý tábor 2010

Opět se blíží doba, kdy mnoho rodičů spolu se svými dětmi hledá vhodné letní tábory. Jak se ale v nabídce zorientovat? Podle čeho vybírat, na co se zaměřit, kdy zpozornit a požadovat další informace? Jak poznat ten správný tábor? S těmito otázkami již šestým rokem pomáhá zájemcům informační kampaň Opravdu dobrý tábor, kterou organizuje občanské sdružení Pionýr. Pro letošní rok byla odstartována tradičně tiskovou konferencí 14. dubna.

Opravdu dobrý tábor 2010

Snažíme se, aby narůstalo širší povědomí o obecně platných pravidlech, jež by měl dodržovat každý pořadatel tábora. Varujeme, na co si při výběru a komunikaci s pořadatelem tábora dávat pozor, radíme, jaké informace mu vždy poskytovat i jaké od něj důsledně požadovat, připomínáme, co by měl mít každý táborník sbaleno s sebou na cestu a podobně.
Naším hlavním cílem je, aby co nejvíce rodičů a dětí při výběru tábora nemuselo spoléhat jen na šťastnou ruku a vybrali přesně takový, který pro ně bude opravdu dobrý, aby se děti vracely z tábora a už se těšily na příští ročník…

Svou snahu prohlubovat zájem veřejnosti, především rodičů s dětmi, o téma nejen letní táborové činnosti naplňujeme několika způsoby.
Průběžně poskytujeme informace ve sdělovacích prostředcích, na internetových stránkách www.dobrytabor.cz a při prezentačních akcích pro veřejnost (jež se konají hlavně v průběhu přehlídky možností pro volný čas jménem Bambiriáda).
Měsíce duben, květen a červen jsou každoročně vyvrcholením kampaně, protože zájem veřejnosti i médií je díky blížícím se prázdninám nejvyšší, což se pravidelně projevuje i několika stovkami dotazů v naší e-mailové a telefonické poradně. Stejně jako v minulých letech jsme připraveni na ně odpovědět.

Publikováno: pondělí 19. dubna 2010 16:07 Vložil: jakub

« Zpět na výpis článků

© 2024 Pražská organizace Pionýra | praha@pionyr.cz