Zapojte se do přípravy pionýrské expozice na Bambiriádě

Bambiriáda, která se uskuteční na Vítězném náměstí v Praze 6 v termínu 20.-23.5.2010, má letos téma „Tvůj průvodce volným časem“ a ani tentokrát se naše expozice neobejde bez pomoci pražských PS.

Zapojte se do přípravy pionýrské expozice na Bambiriádě

Celá expozice bude spojena s „20. výročím obnovení samostatného Pionýra“. Součástí expozice by měla být i putovní výstava o Pionýru. Program v expozici bude představovat různorodou činnost našeho sdružení (tábory, klubovna, rukodělnou a výtvarnou činnost, sport, turistické dovednosti, atd.)

V plánu je 7 stanovišť (7 ideálů Pionýra – Paměť, Pomoc, Poznání, Pravda, Přátelství, Překonání, Příroda) , na nichž budou děti sbírat body, které na konci vymění za kuličky do paintbalové střelnice, kde si budou moci vystřelit odměnu.

Součástí expozice bude i možnost návštěvy klubovny blízké pionýrské skupiny (45. PS Praha 6, oddíl Dálava).


Nabídka pro jednotlivé PS:

EXPOZICE PIONÝRA – máte-li zájem se jako skupina podílet na zajištění nějakého stanoviště a mít tak možnost si propagovat vlastní PS tak se prosím ozvěte co nejdříve Popelce. Uvolňovačka do školy, strava, pořadatelské tričko a vlídné zacházení zaručeno. Kontakt: Hanka „Popelka“ Farkačová, farkacova.hanka@seznam.cz, 603 596 722


Nabídka pro jednotlivce:

1. EXPOZICE PIONÝRA – neuvažuje vaše PS o účasti na Bambiriádě a přesto máte zájem nám pomoct tak vám nic nestojí v cestě. Ozvěte se prosím co nejdříve Popelce.
Kontakt: Hanka „Popelka“ Farkačová, farkacova.hanka@seznam.cz, 603 596 722

2.ŽLUŤÁSCI – i letos bude potřeba pár žluťásků, takže máte-li zájem ozvěte se prosím co nejdříve. Žluťásci zajišťují bezproblémový chod celé Bambiriády (rozdávání vstupenek, obsluha infocentra, a spousty další práce, bez, které by Bamboška vůbec nemohla být) Ideální je, když budete moct na celou dobu Bambiriády (pomoc na jeden den není také špatná, ale pro bezproblémovou spolupráci je určitě lepší dělat žluťáska déle). Uvolňovačka do školy, strava, pořadatelské tričko a vlídné zacházení zaručeno.
Kontakt: Michal „Krtek“ Rejzek, rejzekm@seznam.cz, 604 773 140


PŘEDEM DĚKUJEME VŠEM PS A JEDNOTLIVCŮM, KTEŘÍ SE DO PŘÍPRAVÝ TÉTO AKCE, KTERÁ MÁ POMĚRNĚ VELKÝ DOPAD NA PROPAGACI PIONÝRA V PRAZE, ZAPOJÍ.

Publikováno: úterý 13. dubna 2010 14:54 Vložil: Michal Krte Rejzek

Související odkazy

« Zpět na výpis článků

© 2024 Pražská organizace Pionýra | praha@pionyr.cz