Díky!

V úterý 29. 3. byly v prostorách Senátu PČR předávány medaile Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy. Ocenění byli především z oblasti školství, ale pět medailí bylo uděleno i pionýrským dobrovolníkům!

Díky!

Oceňování proběhlo odpoledne v Hlavním sále Valdštejnského paláce za účasti ministryně školství, mládeže a tělovýchovy Kateřiny Valachové, která celé společenské setkání zahájila a všechny medaile osobně předala. A kdo jsou ocenění pionýři?

Bronzovou medaili (2. stupěň) získali:
Mgr. Vladimíra Brandová, jež se práci s dětmi věnuje profesně (jako psycholog v pedagogicko-psychologické poradně) i jako dobrovolník. Je lektorkou pedagogiky a psychologie, byla členkou odborného týmu vytvářejícího pionýrské výchovné programy, svou odbornost využívá i v naší internetové poradně pro rodiče i vedoucí…
Renata Chrástková, působící dlouhodobě v oblasti vzdělávání jako lektorka i garantka Moravskoslezského pionýrského vzdělávacího centra. Výrazně se podílela i na tvorbě výchovného programu pro věkovou kategorii 15–18 let.
Ing. Tomáš Suchý, jenž je vedoucím jedné z největších pionýrských skupin v republice, která zajišťuje chod mnoha oddílů i mimo „domovskou“ Mladou Boleslav, výrazně se podílel na rozvoji technických a sportovních činností v Pionýru.
Radek Zázvůrek, který je dlouholetým pořadatelem kulturních akcí a soutěží, především dvou oblastí Pionýrského Sedmikvítku, dříve i koncertu Děti dětem. Díky němu proběhl i benefiční koncert na pomoc dětem postiženým vlnou tsunami v roce 2004 (ve spolupráci s organizací ADRA).

Stříbrnou medaili (1. stupeň) získala:
Mgr. Jaroslava Rothanzlová, která, ač dnes již v důchodu, je již 25 let hospodářkou nejdříve okresní rady a nyní Pardubické krajské organizace Pionýra. Kromě toho již řadu let vede pionýrskou skupinu a pečuje o táborovou základnu.

A kromě uvedeného všem oceněným patří obrovské poděkování za nespočet hodin dobrovolné práce s dětmi na oddílových schůzkách, výletech, táborech…

Takže DÍKY a BLAHOPŘEJEME!

Publikováno: úterý 29. března 2016 17:17 Vložil: Jakub Kořínek

« Zpět na výpis článků

© 2024 Pražská organizace Pionýra | praha@pionyr.cz