Nabídka služeb filmaře a fotografa např. na letní tábor

Dostala se ke mě zajímavá nabídka ohledně pořízení obrazových záznamů z vašich akcí a myslím si, že by někoho z vás mohla zaujmout.

Nabídka služeb filmaře a fotografa např. na letní tábor

Dobrý den pane Rejzku,
rád bych Vám touto cestou nabídl své služby, coby filmaře-fotografa. Blíží se sezóna dětských táborů a nejrůznějších společenských akcí. Tyto události bývají obvykle do konce života v paměti každého z nás. Přes tok času však bohužel postupně vybledávají. Přicházím s možností, jak tyto vzpomínky uchovat. Krom záběrů z lidské perspektivy, mohu nabídnout ale i tu druhou, často zajímavější, z pohledu ptáků.

Prvním krokem bývá pořízení fotografií a videa ze země, druhým pořízení záběrů z ptačí perspektivy. Disponuji moderní technikou, jsem schopen provádět videozáznam ve formátu až 2,7K a fotografie 12Mpx. Materiál následně zpracuji a dodám jako ucelené dílo, samozřejmostí je také dodání materiálu samotného, neupraveného.

Dodání těchto finálních produktů proběhne maximálně do 30 dnů, od přijetí objednávky. Lhůta bývá zpravidla kratší, vzhledem k charakteru práce a důrazu na kvalitu však zachovávám raději rozpětí delší. Významnou roli v časové náročnosti hraje počasí, které nemusí být sice vždy slunečné, často je vítána například i mlha, ale i přes to, by mělo být přijatelné.

Co vše je možné natočit? Videa a fotografie z lidského pohledu, nebo z ptačí perspektivy. Se zachycením detailu, ze vzdálenosti desítek centimetrů, až stovek metrů.

Nabízím:

  • profesionální přístup s orientací na zákazníka a jeho individuální přání
  • kvalita zpracování
  • atraktivní ceny


Cena od 500,– Kč za cca 5–10ti minutové video + doprava 5,– Kč / km

V základní ceně za výše popsanou dokumentaci jsou zahrnuty fotografie, videozáznam, jeho zpracování a jako dárek navíc video z multikoptéry – „dronu“. Dodání proběhne maximálně do 30 dnů od objednání, respektive do týdne od natočení. Uskuteční se jak elektronickou formou – ke stažení z vlastního, spolehlivého serveru a fyzicky na DVD.

Děkuji za Váš čas a těším se na spolupráci

S pozdravem

Karel Špulka
IČO: 04909534
Tel: +420 776 29 52 62
Email: karel.spulka@centrum.cz
Web: http://spulka.cz

Publikováno: čtvrtek 24. března 2016 14:58 Vložil: Michal Krtek Rejzek

Související odkazy

« Zpět na výpis článků

© 2024 Pražská organizace Pionýra | praha@pionyr.cz