Pokyny k registraci (evidenci) 2016

Vážení vedoucí PS, mám pro vás pár informací ohledně registrace (evidence) 2016. Již 2× jsem PHN posílal pokyny k úspěšné registraci (evidenci) nicméně na následujících řádcích si dovolím vypíchnout pár důležitých informací.

 Pokyny k registraci (evidenci) 2016

RISP
Zde přibyla možnost vkládat různé dokumenty (smlouvy, evidenční listy členů, atd.) jak k PS, oddílu či přímo ke konkrétní osobě. Také doporučuji, aby delegát PS – člen KRP a delegát PS krajské schůze delegátů byl ideálně ten samý člověk (ti samí lidé, pokud máte nárok na více delegátů), ale není to samozřejmě povinné.
Pro informaci uvádím, že:

  • Delegát PS člen KRP – se účastní zasedání PRP, zpravidla 2× ročně
  • Delegát PS krajské schůze delegátů – se účastní krajského shromáždění delegátů, které letos proběhne elektronicky (únor,březen) a jako jediný bod jednání je volba delegátů do ČRP za POP; pokud není vyplněn automaticky se tímto delegátem stává vedoucí PS.

Termín pro dodání registrace do kanceláře POP je nejpozději v pondělí 1. 2. 2016.

Členské příspěvky
Každá PS (PC) zaplatí 120 Kč za osobu + 300 Kč za PS (PC) a tyto peníze zašle nejpozději do 1. 2. 2016 na účet POP (2099562001/5500).
Na základě provedené registrace vám bude dle počtu registrovaných členů vystavena faktura za služby (dříve příspěvek na KOP) ve výši 90 Kč na člena.

V případě, že od minulé registrace došlo ke změně sídla PS či ke změně statutárního zástupce PS a zatím jste to nijak neřešili je třeba také dodat:

  • souhlas s umístěním sídla (v případě změny sídla PS)
  • výpis z usnesení/zápisu z jednání rady PS, kde se volil statutár (v případě změny vedoucího PS)

Formuláře jsou ke stažení pod článkem.

V případě nejasností mě neváhejte kontaktovat.

Publikováno: sobota 9. ledna 2016 17:54 Vložil: Michal Krtek Rejzek

Související odkazy

« Zpět na výpis článků

© 2024 Pražská organizace Pionýra | praha@pionyr.cz