Výroční zpráva opět v první čtyřicítce

Je to tak, i letos se naše Výroční zpráva Pionýr 2014, která na sebe tentokrát vzala podobu stolní hry, dostala do prestižní společnosti. V soutěži, jejíž 22. ročník pořádalo sdružení CZECH TOP 100, měl Pionýr tentokrát dvě želízka. A jak to dopadlo? Výroční zpráva se ve své kategorii umístila na krásném 40. místě a časopis Mozaika Pionýra na 10. místě (v kategorii zaměstnaneckých časopisů).

Výroční zpráva opět v první čtyřicítce

Odbornou porotu tvoří profesionálové z celé řady oblastí – finanční analytici, auditoři, grafici, umělečtí fotografové, jazykoví, polygrafičtí a komunikační odborníci. Porotci hodnotili přihlášené výroční zprávy podle více než 30 kritérií, jako například správnost a úplnost prezentovaných údajů, popis a komentář činnosti společnosti za uplynulé období, umělecká kvalitu fotografií, výtvarné pojetí a celkový estetický dojem, jazyková a stylistická správnost, propojení obsahu a výtvarného zpracování, kvalita tisku, atd.

Kdo se umístil na předních příčkách, najdete ve výsledkové listině zde.

Ještě neskončil rok 2015 a my už pracujeme na tom, jakou podobu bude mít Výroční zpráva Pionýra za tento rok. Přejme jí, aby byla alespoň stejně úspěšná jako ta za minulý rok.

Publikováno: pátek 11. prosince 2015 11:08 Vložil: Pionýr

Související odkazy

« Zpět na výpis článků

© 2024 Pražská organizace Pionýra | praha@pionyr.cz