Clona 2015

Pokud jste byli na Konferenci o činnosti Pionýra, určitě jste zaznamenali soutěž nejlepších fotografií posledních tří uplynulých ročníků soutěže Clona. Pro letošní ročník se vítěz ještě hledá.

Clona 2015

V anketě účastníků konference zvítězila fotografie táborové rybaření. To je jen dokladem toho, že pionýři mají smysl pro humor. Dokladem toho, že soutěžit může každý je další z trojice vítězných fotografií. Autorem fotografie (les) je mladík, kterému v době pořízení snímku bylo 10 let. Doufáme tedy, že pro příští roky nezůstanou vaše fotografie v šuplíku.

Letošní uzávěrku sice už nestihnete, na druhou stranu všichni můžete hlasovat ve veřejné anketě. Zaslané fotografie si můžete prohlédnout v albu na Facebooku a až do 15. prosince hlasovat, která se vám líbí. Fotka, která získá nejvíce „lajků“ získá Cenu veřejnosti. (Prosíme jen, aby nikdo fotografie neoznačoval jmény – svými ani svých známých).

Budeme rádi, když budete hlasovat. Ještě větší radost nám udělá, když nezapomenete poslat fotografie v příštím ročníku. Propozice a pravidla soutěže najdete na stránkách Pionýra.

Publikováno: pátek 20. listopadu 2015 15:55 Vložil: tom

Související odkazy

« Zpět na výpis článků

© 2024 Pražská organizace Pionýra | praha@pionyr.cz