Víkend plný vzdělávání

Výjezd kurzů KI (kvalifikace instruktora) a KOV (kvalifikace oddílového vedoucího), které pořádalo PVC 01, proběhl poslední víkend v březnu na chatě Železná ve stejnojmenné obci kousek od Berouna.

Víkend plný vzdělávání

Celkem se sešlo cca 38 studentů, 4 lektoři a 2 kuchaři.

Výukový plán byl splněn, počasí bylo celkem slušné a vrcholem zřejmě byla zážitková zdravověda, kterou pro nás připravil ZDrSem a zajímavé také bylo představování skupin.

Kurzy KI a KOV mají za sebou již všechny odpolední semináře a všechny frekventanty již čekají jen závěrečné zkoušky, které proběhnou koncem dubna.

Závěrem bych ještě rád podotkl, že chata Železná se neskutečným způsobem zhoršila ve svých poskytovaných službách (zima v budově, nedostatečné vybavení kuchyně včetně skoro až hygienicky závadného nádobí – bez umytí nebylo možné použít, jídelna se nedala pro neskutečný nepořádek vůbec používat, atd.) takže případným zájemcům doporučuji poohlédnout se po jiném ubytování.

Foto: Jirka Tomčala

Publikováno: středa 8. dubna 2015 16:47 Vložil: Michal Krtek Rejzek

Související odkazy

Přiložené fotografie

Představení 160. PS Vampoš Představení PS Záře Krtek informuje o nabídce POP směrem k PS Tomáš Kdo má hlad se přihlásí :-)

« Zpět na výpis článků

© 2024 Pražská organizace Pionýra | praha@pionyr.cz