Pololetní lyžování v Kraslicích (Sokolov)

O pololetních prázdninách 29. 1. – 1. 2.2015 se oddíl Krakeni z 73. pionýrské skupiny Vodovod vydal na svou další výpravu. Jak se jim tam dařilo a co vše zažili se můžete dočíst dále v článku.

Pololetní lyžování v Kraslicích (Sokolov)

Ve čtvrtek odpoledne vyrážíme z Prahy, u Karlových Varů začíná chumelit a do pátečního rána nám napadlo 30 čísel čerstvého sněhu.

Páteční dopoledne lyžujeme na Bublavě, pak se vracíme na oběd a odpoledne stavíme iglů a pak vyrážíme na lesní bojovku do tajuplného vzdáleného rozpadlého stavení. Večer nás čekají strategické hry a pak zpívání s kytarou.

V sobotu dopoledne jdeme opět lyžovat, odpoledne po krátkém poledňáku se přesouváme na hrad Hartenberg (Hřebeny) a po jeho dobytí a prozkoumání přejíždíme do Sokolova a řádíme v tamním aquacentru. Na základnu se vracíme na pozdní večeři a pak následuje večer deskových her.

V neděli opět vyrážíme na dopolední lyžování na Bublavu, po návratu na základnu probíhá sněhová bitva mezi dvěma iglů. A pak už následuje oběd, balení a úklid chaty pak už dlouhá cesta do Prahy.

Děkujeme rodině Pátků za zapůjčení jejich parádního sídla a těšíme se k nim opět na příští akci.


Článek a foto převzato z webu oddílu Krakeni.

Publikováno: pátek 6. února 2015 0:08 Vložil: Michal Krtek Rejzek

Související odkazy

Přiložené fotografie

« Zpět na výpis článků

© 2024 Pražská organizace Pionýra | praha@pionyr.cz