Jsme zase o trochu víc vidět!

Pionýr dnes (22. 1. 2015) uspořádal tiskovou konferenci, na které zástupcům médií přiblížil 25. výročí obnovení své samostatné činnosti a blížící se 15. ročník otevřené akce Ledová Praha.

Jsme zase o trochu víc vidět!

Za zmínku nepochybně stojí přítomnost Českého rozhlasu a TV Barrandov i dlouhodobě spolupracujících médií, jako je portál Borovice.cz a média České rady dětí a mládeže (zpravodaj Archa a portál Adam.cz). První část se týkala 25. výročí obnovení samostatné činnosti Pionýra, a to jak v rovině historické, tak aktuální. Novináři dostali podrobné informace o Mimořádné konferenci pionýrských pracovníků, která v lednu 1990 o obnovení rozhodla, i o bezprostředních návaznostech. Dále byli informováni o tom, jak budeme letošní výročí slavit a co všechno se chystá i pro veřejnost.

V další části tiskové konference byl přítomným představen 15. ročník naší největší otevřené akce, Ledové Prahy. Zájem vyvolaly informace o šíři nabídky (přes 40 volných či zlevněných vstupů) i očekávaném množství účastníků (minimálně 10 000). V souvislosti s Ledovou Prahou se novináři dozvěděli také o 18. ročníku koncertu Děti dětem – nejen o jeho náplni, ale i o plánované účasti předsedy vlády Bohuslava Sobotky.

V závěru byl prostor pro dotazy a individuální rozhovory, během kterého byly mimo jiné natočeny k oběma hlavním tématům vstupy pro Český rozhlas a TV Barrandov.

Máte-li zájem, zde se dočtete více o 25. výročí obnovení samostatné činnosti Pionýra a zde o 15. ročníku Ledové Prahy.

Publikováno: čtvrtek 22. ledna 2015 14:31 Vložil: jakub

« Zpět na výpis článků

© 2024 Pražská organizace Pionýra | praha@pionyr.cz