I. víkendové zasedání PRP je za dveřmi

Již zítra se sejdeme na našem víkendovém rokování v Bukovině u Čisté k našemu víkendovému rokování, a tak pro vás mám pár posledních informací, a abychom věděli kdo je kdo, tak každý při příjezdu vyfasuje placku se svým jménem a názvem své domovské PS.

I. víkendové zasedání PRP je za dveřmi
  • všechny materiály k jednání najdete v Servisu POP a budou rovněž k dispozici v tištěné podobě na jednání
  • nezapomeňte si s sebou vzít přezůvky a případě nějaké převlečení do baráku
  • co se týče dopravy tak většina z vás jede auty a pokud ještě nemáte s kým jet, zkuste napsat do diskuse na webu


Samostatnou kapitolou je parkování, protože přímo u základny může stát jen omezené množství aut, takže prosím věnujte pozornost následujícím řádkům:
Osobní vozy i menší dodávková auta mohou parkovat přímo u budovy. Je zde místo pro cca 4 vozy, stojící kolmo k plotu. Při větším „vozovém parku“ je nutné ovšem šetřit místem, neboť budovu nelze objet. Neparkujte prosím při komunikaci naproti Brumlovu (vedle vývěsní obecní tabule), protože je zde výjezdová cesta od chalup. Při nedostatku parkovacího místa prosím popojeďte se svým plechovým miláčkem cca 100 m zpět ke Studenci a hned v první levotočivé zatáčce je dostatečná „výchlipka“. Případné další místo k parkování je cca v půli obce u „Domu požárníků“ na obratišti autobusů (pod Brumlovem cca 250 m směr Dolní Kalná).


V případě dozatů mě neváhejte kontaktovat, ale na mailu jsem již jen dnes do 18:00 hodin, poté mi případně zavolejte (777 248 701).

Publikováno: čtvrtek 30. října 2014 16:44 Vložil: Michal Krtek Rejzek

Související odkazy

« Zpět na výpis článků

© 2024 Pražská organizace Pionýra | praha@pionyr.cz