Preziosa – městská hra po Praze

Chceš poznat Prahu trochu jinak, než jen ze sedačky tramvaje? Chceš poznat nové známé a zažít s nimi něco netradičního? Chceš se bavit? To všechno a mnohem víc na tebe čeká, když se zapojíš do nejlepší městské hry, která se v Praze na podzim koná.

Preziosa - městská hra po Praze

Praha se stane dějištěm velké aukce diamantů, včetně toho největšího – Preziosy. Místní podsvětí to nenechává klidným a velcí bossové si chtějí cennými kameny vylepšit rozpočet svých mafiánských rodin. Pokud se nebojíš riskovat, můžeš při tom být i ty.

Preziosa je intenzivní hra v městském prostředí, v níž se mafiánské rodiny (pod zástěrkou legální podniků) snaží získat co největší počet diamantů (včetně toho největšího na světě) a zároveň se vyhnout odsouzení. Každá rodina má určitý počet členů, kteří jsou ji naprosto oddáni. V čele rodiny stojí boss, který má ještě svou pravou ruku. Jinak jsou si (na rozdíl od her minulých) ostatní mafiáni rovni a podléhají výše zmíněné dvojici.

Pokud porovnáme Preziosu s předchozími podzimními hrami (Famiglia, Compagnia, Machineria), navazuje na jejich tradici – dočkáte se tak velkých her i přivýdělků. Rovina zabíjení je ovšem ozvláštněna. Těšit se můžete i na známé tváře ve funkcích padrinů.

Oproti Mafii je hra výrazně týmovější a slibuje rovněž intenzivnější městský prožitek.

Publikováno: čtvrtek 30. října 2014 9:40 Vložil: Michal Krtek Rejzek

Související odkazy

« Zpět na výpis článků

© 2024 Pražská organizace Pionýra | praha@pionyr.cz