Pionýrský Sedmikvítek kvete i v listopadu

S podzimem začíná také období, kdy se naplno rozjíždí republiková finále jednotlivých soutěžních oblastí otevřené kulturní soutěže Pionýrský Sedmikvítek. Na různých místech republiky probíhají od listopadu do ledna.

Pionýrský Sedmikvítek kvete i v listopadu

Co a pro koho je Sedmikvítek?
Pionýrský Sedmikvítek je otevřená kulturní soutěž s kořeny na začátku 90. let. V České republice nemá obdoby. Na počátku byla Dětská Porta – hudební soutěž žánrově zaměřená na folk a country. Postupem let přibývaly další soutěže: Tanec, Folklórní tanec, Divadlo, Literární soutěž, výtvarné a rukodělné činnosti, ProRock, Melodie (ostatní hudební žánry), Clona (film, foto, video).
Zúčastnit se mohou všichni – oddíly, sbory, kapely, kluby, třídy, neformální party, ale i dvojice a jednotlivci – podrobnosti záleží na jednotlivých soutěžích. Hlavní princip je ale stejný – Pionýrský Sedmikvítek je otevřený a kdo chce, může poměřit své umění s vrstevníky, inspirovat se a možná i vystoupit na tradičním koncertu Děti dětem, kterým každý ročník Sedmikvítku vrcholí. 

Kde se dozvědět víc?
Vše podstatné najdete zde na webu v části věnované této soutěži. Pod jednotlivými oblastmi jsou podrobné informace jako soutěžní pravidla, organizační pokyny, kontakty, další odkazy atd. Stačí si jen vybrat!

Minulý ročník Pionýrského Sedmikvítku si můžete připomenout ve fotoalbu na našem facebooku.

Publikováno: čtvrtek 2. října 2014 13:59 Vložil: jakub

« Zpět na výpis článků

© 2024 Pražská organizace Pionýra | praha@pionyr.cz