Bamboška na Kulaťáku

Tak zase po roce jsme se sešli ve dnech 22.-25.5.2014 na Bambiriádě, která se koná pátým rokem v Dejvicích na Kulaťáku. Celkem se v naší expozici vystřídalo cca 40 dobrovolníků z 6 PS (45.PS Praha 6, 49.PS Kočovníci, 68.PS Lvíčata, 143.PS Jana Nerudy, 160.PS Vampoš a 188.PS T.O. Bobříci).

Bamboška na Kulaťáku

Děti měly možnost projít naše jednotlivá stanoviště, na kterých získávaly razítka do pilotního průkazu. Za odměnu dostaly magnetky s motivem kosmonauta.
Také měly možnost se vyfotit v naší maketě pionýrské kosmické lodi, která odkazovala na motto celé Bambiriáda „Už jsme zde (znovu) 25 let“.

Rovněž jsme se věnovali propagaci Pionýr Open. Tato akce, která má ukázat činnost jednotlivých skupin, proběhne v týdnu 5.-14.9.2014 po celé ČR (z Prahy je zapojeno 12 PS).

Nutno říci, že letošní počasí si s námi opět pohrálo a po čtvrtečním tropickém dni v pátek přišla velká bouřka doprovázená krupobitím a velkým větrem, ale naštěstí se nikomu nic nestalo. V sobotu a neděli bylo střídavě zataženo a slunečno – skoro by se dalo říci, že za čtyři dny se na Bambiriádě vystřídala všechny roční období.

Naší expozici také můžete vidět ve Zprávičkách na Déčku (http://decko.ceskatelevize.cz/zpravicky) – stačí si najít datum 23.5. a jsme hned na začátku.

Závěrem bych ještě jednou rád poděkoval všem, kteří se na přípravě Bambiriády podíleli.


Foto: Jirka Tomčala, Marcel Šíp, Mirek Švec, Michal Matuška

Publikováno: pondělí 2. června 2014 13:57 Vložil: Michal Krtek Rejzek

Související odkazy

Přiložené fotografie

« Zpět na výpis článků

© 2024 Pražská organizace Pionýra | praha@pionyr.cz