Sami o sobě rekordní

Rok se s rokem sešel a máme tu vyhodnocení dalšího ročníku soutěže Sami o sobě. Pravda, trošku se zpožděním, ale za to můžeme jak vy, tak my. Její vyhodnocení trvalo déle, protože jsme posuzovali mnohem více příspěvků než loňské roky. Posuďte sami. V roce 2010 se přihlásily dvě skupiny, o rok později čtyři skupiny. V roce 2012 jsme měli sedm soutěžících, ale v posledním ročníku se do soutěže zapojilo osmnáct skupin! A jen málo z nich soutěžilo jen v jedné kategorii…

Sami o sobě rekordní

Letos jsme se po mnoha letech vrátili k systému, kdy je každá z pěti kategorií hodnocena zvlášť a má vlastního vítěze. Největší zastoupení měla kategorie internetové prezentace (13 přihlášených). V ní nakonec zvítězila 43. PS Vinohrady. Brněnský oddíl Brabrouci body navíc získal nejen za vlastní internetové noviny, ale také za studijní materiály, které na jejich webu najdete.

Vyhodnotit kategorii článků uveřejněných v médiích, do níž se přihlásilo jedenáct skupin a oddílů, byl téměř nadlidský úkol. Nakonec tu došlo ke shodě a máme dvě první místa. Velmi těsné byly i výsledky v kategorii propagačních předmětů, kde se o vítězství doslova popraly KOP Královéhradeckého kraje a PS Za Vodou Jaroměř. Asi není náhoda, že na obojí dohlíží místopředsedkyně Pionýra Ivana Vejvodová. Má zkrátka dobré nápady na pěkné propagační předměty.

Co se výroční zprávy týče, do soutěže jich bylo přihlášeno sedm. Vítězný kousek PS Omega zaujal zejména neobvyklým formátem. Tisk na klasickou A4, který posléze podélně přehnete, je originální a zároveň úsporná forma. Zároveň zpráva obsahuje ty informace, které byste ve výroční zprávě čekali.

Kromě pěti kategorií je vyhlášen ještě celkový vítěz. Jde o skupinu, která při započtení účasti/neúčasti ve všech kategoriích, získala nejvyšší počet bodů. Za rok 2013 se tímto vítězem stává PS Safír Kdyně, která měla želízka ve všech kategoriích. Stejně jako vítězové jednotlivých kategorií získává pět tisíc korun na nákup turistického materiálu či propagačních předmětů. 

Vítězům gratulujeme a věříme, že na této stránce či na webu samiosobe.pionyr.cz najdete i vy nějakou inspiraci a v příštím ročníku se zapojíte i vy!

Kompletní výsledky najdete na adrese samiosobe.pio­nyr.cz.

Publikováno: úterý 28. ledna 2014 15:10 Vložil: Mirka Tolarová za sekci PR a propagace

« Zpět na výpis článků

© 2024 Pražská organizace Pionýra | praha@pionyr.cz