Uzlovací soutěž v Českých Budějovicích

V sobotu 6. dubna 2013 proběhl již 20. ročník uzlovací soutěže O pohár Zlaté růže, který pořádá JčKOP. Oddíl Orion z 93.PS patří k tradičním účastníkům a i letos se děti na soutěž pečlivě připravovaly. A příprava se vyplatila.

Uzlovací soutěž v Českých Budějovicích

Na závody se sjelo přes 60 soutěžících, uzlovalo se v 6ti věkových kategoriích – nejmladší vázali jen 4 uzly, ostatní řadu ze 6ti uzlů.

A Orioňáci se v konkurenci rozhodně neztratili ! Devítiletá Eliška Šťastná vyhrála svoji kategorii i superfinále (vítězové jednotlivých kategorií) s úžasným časem 13.76 s (vázala jen 4 uzly, nový oddílový rekord), Jana Alička Hlávková ve své kategorii skončila na 2 místě, Filip Hlávka na 4. místě (to byla nejtěžší kategorie – samí borci s časy pod 15 sec.), Tomáš Vlček a Lucinka Hájková 4. místo, Otík – Jirka Korsa – 6. místo, další 3 členové se umístili do 10. místa.

Pohár ve štafetě družstev Orionu unikl o vlásek, štafeta v oddílovém rekordu 27.16 s obsadila „jen“ 2. místo – skvělé výkony a výsledky! A tak byl důvod opět slavit úspěchy zmrzlinovým pohárem.


Text a foto: Jana Jandová

Publikováno: pondělí 22. dubna 2013 11:54 Vložil: Michal Krtek Rejzek

Související odkazy

Přiložené fotografie

Alička - 2 . místo Fíďa Oslava úspěchu v cukrárně Děláme si vlastní placky Lucinka

« Zpět na výpis článků

© 2024 Pražská organizace Pionýra | praha@pionyr.cz