Karty mládeže Euro 26 dostaly zelenou

Na výzvu ohledně zapojení do tohoto projektu reagovalo celkem 6 pionýrských skupin, což není sice nějak velké množství, ale třeba se později ještě zapojí další PS. VV na svém jednání 15.5.2012 dal tomuto projektu zelenou, takže již nic nebrání tomu, aby vám byly karty distribuovány.

Karty mládeže Euro 26 dostaly zelenou

Karty jsou určeny pro členy Pražské organizace Pionýra ve věku 5 – 30 let a je možnost si objednat studentské či nestudentské karty. Studentské karty se automaticky vydávají dětem do 15 let a starším lidem na základě platného potvrzení o studiu. Ostatní mohou získat nestudentskou kartu. Ve slevách samotných jsou jen drobné rozdíly, ale studentská karta slouží jako doklad o studiu.

Co se týče ochrany osobních údajů, tak karty se vydávají pouze členům POP a každá PS má mít ve své evidenci přihlášky všech svých členů, kde by měl být rovněž souhlas rodičů s uchováváním a archivací osobních údajů sdružením Pionýr.

Máte 2 možnosti jak se ke kartám dostat:
1. vaše PS bude karty sama distribuovat což znamená, že ode mě dostanete pouze prázdné karty a veškeré vyplňování údajů a jejich evidence je na vás; zde bude potřeba semnou, jakožto zástupcem POP, podepsat dohodu o distribuční činnosti (viz. příloha), řídit se pokyny pro distribuci karet (viz. příloha) a napsat mi o kolik karet a v jaké variantě máte zájem; tuto variantu doporučuji větším PS, které mají v plánu ode mě odebrat více než cca 15 karet (ovšem pokud si myslíte, že na to nemáte kapacitu, tak jsem ochoten vám je vydat sám – viz. varianta č.2)

2. distributorem bude POP a vy mi pošlete všechny potřebné údaje a já vám karty vydám sám; tato varianta je vhodná pro menší PS, které mají v plánu ode mě odebrat méně než cca 15 karet (ovšem nic vám samozřejmě nebrání v tom, aby i malá PS využila variantu č.1)

Co je třeba udělat proto, abyste karty obdrželi ve variantě č.2:
• napsat mi kolik karet chcete ve variantě student a kolik ve variantě nestudent
• poslat jméno a příjmení žadatele o kartu (všechny další údaje si najdu V RISPu)
• u studentských karet mi zaslat platné potvrzení o studiu žadatele
• u dětí mladších 15 let je třeba mi napsat jakou ZŠ případně MŠ navštěvují
• zaslat mi fotografii žadatele minimálně o rozměru 2,5 × 3,5 cm, z které bude jasně patrná podoba uživatele
• po zaslání všech údajů se se mnou domluvit na předání karet

Všechny podklady mi stačí zaslat elektronicky (fotografie, potvrzení o studiu).

Karty jsou všem vydávány zdarma a mají platnost 1 rok. V příštím roce počítejte s tím, že vydání nové karty bude stát nějakých symbolických 5 Kč a ve hře je ještě možnost výroby karet se znakem Pionýra, v tom případě by cena karty byla cca 10–15 Kč, ale to je zatím v jednání.

Byl bych rád, aby se distribuce karet stihla ještě do letních prázdnin, a proto vás všechny prosím, abyste mi nejpozději do neděle 27.5.2012 napsali zda vaše PS bude karty distribuovat sama či zda využije služeb POP a o kolik karet a v jaké variantě (student, nestudent) máte zájem. V týdnu od 28.5. si od ČRDM odeberu karty a pak už to záleží jen a jen na vás jak rychle se karty k vašim členům dostanou (viz. jak se ke kartám dostat).

Publikováno: čtvrtek 17. května 2012 20:58 Vložil: Michal Krtek Rejzek

Související odkazy

« Zpět na výpis článků

© 2024 Pražská organizace Pionýra | praha@pionyr.cz