Karty mládeže EURO 26 zdarma pro pražské pionýry!

Pionýrské skupiny z POP mají díky projektu ČRDM – „Členské karty a Karty mládeže“ možnost odebrat Karty mládeže EURO 26 pro vydání svým členům zdarma (běžná cena je přitom 200 Kč a tyto karty není možné sehnat levněji).

Karty mládeže EURO 26 zdarma pro pražské pionýry!

Karty se v současné době mohou vydávat jen členům ČRDM od 10 do 29 let (včetně). V půlce května by však ČRDM měla získat licenci na výrobu a distribuci těchto karet, jejíž součástí je i rozšíření této možnosti na 5 – 30 let (včetně).

Podrobné informace o těchto mládežnických slevových kartách můžete nalézt v článku na Adam.cz (odkaz pod článkem) případně na stránkách Euro26 (odkaz pod článkem).Případné dotazy můžete směřovat na adresu: karty@crdm.cz.

ČRDM nemůže karty vydávat koncovým organizačním článkům, takže jediná možnost, jak karty získat, je přes kancelář POP. Zde pro vás karty klidně objednáme a budeme vydávat, ale VV PRP rozhodl, že jen v případě, že bude o tuto možnost z vaší strany zájem (jinak to nemá cenu).

Nahlaste tedy do kanceláře POP (e-mailem nebo telefonicky) váš předběžný zájem (PS a předpokládaný počet karet), to vše nejpozději do 14.5.2012. Pokud se neozve dostatečný počet skupin, nebude tato možnost přes POP realizována!

Publikováno: čtvrtek 3. května 2012 16:29 Vložil: Michal Krtek Rejzek

Související odkazy

« Zpět na výpis článků

© 2024 Pražská organizace Pionýra | praha@pionyr.cz