Ledová Ledová Praha

Tuto akci si pravidelně nenechávají ujít ani pražské PS, i když by se mohlo zdát, že když si do muzeí mohou dojít kdykoliv se jim zamane, nebude pro ně atraktivní. Není to pravda a tak bylo možné děti a vedoucí z pražských PS potkat v pražských ulicích. Kde byl oddíl Dálava z 45.PS Praha 6 se můžete dočíst dále.

Ledová Ledová Praha

I letos jsme se vydali na Ledovku a tentokrát byla ledová doslova a do písmene :-) Nejprve jsme zamířili na Hrad, kde jsme si prohlédli katedrálu a Zlatou uličku, poté jsme se přes Karlův most, kde jsme způsobili srocení ptactva, došli do muzea Tortury v Celetné ulici.
Protože byla opravdu velká zima tak jsme zamířili ke mě do kanceláře, kde jsme se naobědvali a dali si teplý čaj. Poté jsme se ještě vypravili do muzea policie a pak už šup do prohřátých domovů.



A DOŠLO I NA VYZNAMENÁNÍ…
V Kongresovém centru na Vyšehradě bylo v rámci koncertu Děti Dětem 4.2.2012 předáno ocenění Bohumírovi Švecovi z 160.PS Vampoš (lipový list stříbrný), Zdeně Šípalové z 68.PS Lvíčata (lipový list bronzový) – v zastoupení ocenění převzal Radek Ondroušek z téže PS a Jitce Kulhánkové z 230.PS Záře (zvláštní ocenění za dobrovolnickou práci).
Všem oceněným blahopřejeme !

Publikováno: úterý 7. února 2012 18:12 Vložil: Michal Krtek Rejzek

Přiložené fotografie

Krtek na Hradě Krmení ptactva na Karlově mostě Siesta s teplým čajem v kanceláři POP Předání ocenění Bohumírovi Švecovi z 160.PS Vampoš (lipový list stříbrný) Předání ocenění Zdeně Šípalové z 68.PS Lvíčata. V zastoupení převzal Radek Ondroušek z téže PS.

« Zpět na výpis článků

© 2024 Pražská organizace Pionýra | praha@pionyr.cz